Radera vägbeskrivningar och platser från din historik

Om du har aktiverat Webb- och appaktivitet visar karthistoriken platser som du har

• sökt efter nyligen
  • recenserat
  • delat
  • ombetts att recensera
  • svarat på en fråga om.

Visa din karthistorik

Så här ser du din karthistorik:

1. Öppna Google Maps på datorn och logga in.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Kartaktivitet.

Ta bort platser från karthistoriken

Du kan rensa platser som du har sökt efter från historiken på Google Maps.

1. Öppna Google Maps på datorn och logga in.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Kartaktivitet.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Radera aktivitet efter.
    • Radera efter datum: Välj ett datumintervall i avsnittet Radera efter datum.
    • Radera all platshistorik: Välj Genom tiderna i avsnittet Radera efter datum.
  4. Klicka på Radera.

Obs! Om du raderar all karthistorik raderas inte platser som du har sparat, delat eller blivit ombedd att recensera.