Radera vägbeskrivningar och platser från din historik

Om du har aktiverat Webb- och appaktivitet visar karthistoriken platser som du har

• sökt efter nyligen
  • recenserat
  • delat
  • ombetts att recensera
  • svarat på en fråga om.

Visa din karthistorik

Så här visar du din karthistorik:

1. Logga in och öppna Google Maps på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Historik.

Ta bort platser från din karthistorik

Du kan rensa platser som du har sökt efter från din historik i Google Maps.

1. Logga inGoogle Maps på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Historik.
  3. Till vänster klickar du på Mer Mer följt av Radera aktivitet efter.
    • Så här raderar du efter datum: Ställ in Radera efter datum på Anpassat och välj ett datumintervall.
    • Så här raderar du hela din historik: I avsnittet Radera efter datum väljer du Genom tiderna.
  4. Klicka på Alla produkter följt av Maps.
  5. Klicka på Radera.

Obs! Om du raderar all karthistorik raderas inte platser som du har sparat, delat eller blivit ombedd att recensera.