Slett steder og veibeskrivelser fra loggen din

Hvis du har slått på Nett- og appaktivitet, kan du i Maps-loggen din se stedene du har:

• søkt etter nylig
  • anmeldt
  • delt
  • blitt bedt om å anmelde
  • besvart et spørsmål om

Se Maps-loggen din

Sånn kan du åpne Maps-loggen din:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen, og logg på.
  2. Klikk på Meny Meny og så Maps-aktivitet.

Fjern steder fra Maps-loggen

Steder du har søkt etter, kan slettes fra Google Maps-loggen.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen, og logg på.
  2. Klikk på Meny Meny og så Maps-aktivitet.
  3. Klikk på Mer Mer til høyre og så Slett aktivitet etter.
    • For å slette etter dato: Velg ønsket datoperiode i «Slett etter dato»-delen.
    • For å slette hele loggen: Velg Hele tidslinjen i «Slett etter dato»-delen.
  4. Klikk på Slett.

Merk: Hvis du sletter alle oppføringene i Maps-loggen din, slettes ikke stedene du har lagret, delt eller blitt bedt om å anmelde.