Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis

Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer:

• Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht
  • Plaatsen waarvoor u een review heeft geschreven
  • Plaatsen die u heeft gedeeld
  • Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven
  • Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet en log in.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen en dan Google Maps-geschiedenis.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

Enkele plaatsen uit uw geschiedenis verwijderen

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet en log in.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen en dan Google Maps-geschiedenis.
  3. Tik naast de items die u wilt verwijderen op Verwijderen Verwijderen en dan Verwijderen.

Alle plaatsen uit uw geschiedenis verwijderen

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet en log in.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen en dan Google Maps-geschiedenis.
  3. Tik in de zoekbalk bovenaan op Meer Meer en dan Activiteit verwijderen op basis van.
    • Verwijderen op basis van datum: Kies een periode onder 'Verwijderen op basis van datum'.
    • Volledige geschiedenis verwijderen: Kies Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Tik op Verwijderen.

Opmerking: Als u de volledige Google Maps-geschiedenis verwijdert, worden plaatsen die u heeft opgeslagen of gedeeld, of waarvoor u een review heeft geschreven, niet verwijderd.