Reittiohjeiden ja paikkojen poistaminen historiatiedoista

Jos Verkko‑ ja sovellustoiminta on käytössä, näet Mapsin historiasta

• paikat, joita olet hakenut viime aikoina
  • paikat, joita olet arvostellut
  • paikat, joita olet jakanut
  • paikat, joita sinua on pyydetty arvostelemaan
  • paikat, joihin liittyvään kysymykseen olet vastannut.

Mapsin historiatietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Mapsin historiatietoja seuraavasti:

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi ja kirjaudu sisään.
  2. Avaa valikko Valikko ja sitten Karttojen toiminta.

Paikkojen poistaminen Mapsin historiasta

Voit nyt poistaa Google Mapsin historiatiedoista paikat, joita olet hakenut.

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi ja kirjaudu sisään.
  2. Avaa valikko Valikko ja sitten Karttojen toiminta.
  3. Klikkaa oikealta Lisää Lisää ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
    • Poistaminen päivämäärän mukaan: Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑osiosta ajanjakso.
    • Kaikkien historiatietojen poistaminen: Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑osiosta Koko historia.
  4. Klikkaa Poista.

Huom. Mapsin koko historian poistaminen ei poista paikkoja, jotka olet tallentanut tai jakanut tai joita sinua on pyydetty arvioimaan.