Administrer din Maps-aktivitet

Hvis du har aktiveret Web- og appaktivitet, gemmer Google Maps aktiviteter på din konto for at give dig en mere tilpasset brugeroplevelse i alle Google-tjenester. Dette omfatter bl.a. følgende:

• Søgning efter ting i Maps
  • Sådan får du rutevejledning til eller fra en lokation
  • Sådan får du vist en lokation, efter du har valgt den
  • Deling af et Maps-link til en lokation
  • Ring til et sted via Maps

Se og slet elementer fra din Maps-aktivitet

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind på din konto.
  3. Klik på Menu Menu og derefter Maps-aktivitet.
  4. Sådan sletter du individuelle elementer: KLik på Fjern Remove ud for de poster, du vil slette.
  5. Sådan sletter du en gruppe elementer: Klik på Slet til højre.
    • Sådan sletter du dagens aktivitet: Vælg Slet i dag.
    • Sådan sletter du efter dato:
      1. Vælg Slet tilpasset område.
      2. Vælg de datoer, du vil slette, og klik på Næste.
      3. Klik på Slet for at verificere.
    • Sådan sletter du al din aktivitet: Vælg Slet al aktivitet. Klik på Slet for at verificere.

Se og slet din Maps-aktivitet for en lokation

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind på din konto.
  3. Søg efter lokationen, og klik på det for at se en oversigt over stedet.
  4. Klik på Din Maps-aktivitet i panelet til venstre.
  5. Hvis du vil slette aktivitet, der er relateret til den pågældende lokation, skal du klikke på Slet ud for "Seneste Maps-aktivitet".
    • Hvis du vil tjekke al din Maps-aktivitet og din web- og appaktivitet for andre Google-tjenester, skal du gå til Min aktivitet.

Sådan slettes din aktivitet

Når du vælger at slette aktivitet manuelt, eller aktiviteten slettes automatisk baseret på din indstilling for automatisk sletning, starter vi straks processen med at fjerne den fra produktet og vores systemer.

Ført og fremmest bestræber vi os på at sikre, at dataene ikke længere vises, og at de ikke kan bruges til at tilpasse din Google-oplevelse til dig personligt.

Vi igangsætter herefter processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Ud over at hjælpe dig med at slette data manuelt eller automatisk, kan Google slette visse typer aktivitet tidligere, når de ikke længere kan bruges til at forbedre din oplevelse.

Google kan opbevare visse typer data i en længere periode til begrænsede formål, f.eks. i forbindelse med forretningsmæssige eller juridiske krav.

Hvis du sletter din Maps-aktivitet, påvirker det ikke f.eks.:

• Besøg fra din lokationshistorik
  • Anden web- og appaktivitet, f.eks. relaterede søgninger eller websiteklik
  • Gemte lister eller etiketter, du har tilføjet
  • Anmeldelser, billeder, ændringer eller feedbackrapporter, du har indsendt
  • Andre Maps-data, der ikke er knyttet til din konto

Relaterede ressourcer