Slet rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis du har Web- og appaktivitet slået til, viser din Maps-historik dig de steder, som du har:

• Søgt efter for nylig
  • Anmeldt
  • Delt
  • Anmeldt på opfordring
  • Besvaret et spørgsmål om

Se din Maps-historik

Følg nedenstående trin for at se din Maps-historik.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller din iPad, og log ind.
  2. Tryk på Menu Menu og så Indstillinger Indstillinger og så Maps-historik.

Fjern steder fra din Maps-historik

Steder, du har søgt efter, kan fjernes fra din Google Maps-historik.

Slet nogle steder fra din historik

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller din iPad, og log ind.
  2. Tryk på Menu Menu og så Indstillinger Indstillinger og så Maps-historik.
  3. Tryk på Mere Mere og så Slet ud for den post, som du gerne vil slette.

Slet alle steder fra din historik

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller din iPad, og log ind.
  2. Tryk på Menu Menu og så Indstillinger Indstillinger og så Maps-historik.
  3. Tryk på Mere Mere og så Slet aktivitet efter i søgefeltet øverst på skærmen.
    • Sådan sletter du efter dato: Vælg et datointerval under sektionen "Slet efter dato".
    • Sådan sletter du hele din historik: Vælg Altid under sektionen "Slet efter dato".
  4. Tryk på Slet.

Bemærk! Selvom du sletter hele din Maps-historik, slettes de steder, du har gemt, delt eller er blevet bedt om at anmelde, ikke.