Slet rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis Web- og appaktivitet er aktiveret, kan du i din Maps-historik se de steder, som du har:

• Søgt efter for nylig
  • Anmeldt
  • Delt
  • Anmeldt på opfordring
  • Besvaret et spørgsmål om

Se din Maps-historik

Følg nedenstående fremgangsmåde for at se din Maps-historik.

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Klik på Menu Menu og så Maps-aktivitet.

Fjern steder fra din Maps-historik

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Klik på Menu Menu og så Maps-aktivitet.
  3. Klik på Mere Mere og så Slet aktivitet efter til højre.
    • Sådan sletter du efter dato: Vælg et datointerval under sektionen "Slet efter dato".
    • Sådan sletter du hele din historik: Vælg Altid under sektionen "Slet efter dato".
  4. Klik på Slet.

Tip! Hvis du sletter hele din Maps-historik, bliver de steder, du har gemt eller delt eller er blevet bedt om at anmelde, ikke slettet.