Slet rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis du har Web- og appaktivitet slået til, viser din Maps-historik dig de steder, som du har:

• Anmeldt
  • Delt
  • Anmeldt på opfordring
  • Besvaret et spørgsmål om
  • Søgt efter for nylig

Se din Maps-historik

Følg nedenstående trin for at se din Maps-historik.

1. Log ind, og åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og dernæst Historik.

Slet Maps-historik

Du kan slette ét sted ad gangen i din Maps-historik. Hvis du vil slette hele din Maps-historik, skal du bruge din computer.

Følg disse trin for at slette et sted fra din Maps-historik.

1. Log ind, og åbn Google Maps.
  2. Klik på menuen Menu og dernæst Historik.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Slet aktivitet efter.
    • Hvis du vil slette efter dato, skal du vælge Tilpasset og dernæst angive et datointerval.
    • Hvis du vil slette hele din historik, skal du vælge Hele perioden.
  4. Klik på Alle produkter og dernæst Maps.
  5. Klik på Slet.

Bemærk! Selvom du sletter hele din søgehistorik i Maps, sletter du ikke steder, du har gemt, delt eller er blevet bedt om at anmelde.