Slet rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis du har Web- og appaktivitet slået til, viser din Maps-historik dig de steder, som du har:

• Søgt efter for nylig
  • Anmeldt
  • Delt
  • Anmeldt på opfordring
  • Besvaret et spørgsmål om

Se din Maps-historik

Følg nedenstående trin for at se din Maps-historik.

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Klik på Menu Menu og derefter Maps-aktivitet.

Fjern steder fra din Maps-historik

Steder, du har søgt efter, kan fjernes fra din Google Maps-historik.

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Klik på Menu Menu og derefter Maps-aktivitet.
  3. Klik på Mere til højre Mere og derefter Slet aktivitet efter.
    • Sådan sletter du efter dato: Vælg et datointerval under sektionen "Slet efter dato".
    • Sådan sletter du hele din historik: Vælg Altid under sektionen "Slet efter dato".
  4. Klik på Slet.

Bemærk! Selvom du sletter hele din Maps-historik, slettes de steder, du har gemt, delt eller er blevet bedt om at anmelde, ikke.