Suprimir indicacions i llocs de l'historial

Si teniu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions, l'Historial de Google Maps us mostrarà:

• els llocs que heu cercat recentment
  • els llocs que heu ressenyat
  • els llocs que heu compartit
  • els llocs que us han demanat que ressenyeu
  • els llocs sobre els quals heu respost una pregunta

Consultar l'historial de Google Maps

Per consultar l'historial de Google Maps, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps i inicieu la sessió.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Activitat a Google Maps.

Suprimir llocs de l'historial de Google Maps

Les ubicacions que heu cercat es poden esborrar de l'historial de Google Maps.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps i inicieu la sessió.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Activitat a Google Maps.
  3. A la dreta, feu clic a Més Més i després Suprimeix l'activitat per.
    • Per suprimir l'activitat per data: a la secció "Suprimeix per data", trieu un interval de dates.
    • Per suprimir tot l'historial: a la secció "Suprimeix per data", seleccioneu Tot.
  4. Feu clic a Suprimeix.

Nota: en suprimir tot l'historial de Google Maps no se suprimeixen els llocs que heu desat, que heu compartit o sobre els quals us han demanat que escriviu una ressenya.