Google Mapsin järjestelmä‐ ja selainvaatimukset

Alta näet käyttöjärjestelmät ja selaimet, jotka ovat yhteensopivia Google Mapsin kanssa.

Huom. Google ei veloita Google Mapsin käytöstä, mutta Google Maps ‑sovellus käyttää puhelimesi tai tablettisi datayhteyttä ja mobiilioperaattorisi saattaa veloittaa datan käytöstä.

Selaimet ja käyttöjärjestelmät

Google Mapsin uusin versio toimii alla mainituissa käyttöjärjestelmissä ja selaimissa.

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Jos haluat käyttää Google Mapsin täysversiota, joka sisältää 3D-kuvia ja Earth-näkymän, sinulla on oltava uusin versio jostakin näistä selaimista:

Vinkki: Jos käytät Google Chromea, varmista, että laitteistokiihdytys on päällä. Valitse Lisää Lisää ja sittenAsetukset. Klikkaa alareunasta Lisäasetukset. Laita Järjestelmä-kohdasta päälle asetus Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista.

Jos tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset muttet silti näe Mapsin 3D-kuvia sisältävää täysversiota, tarkista selaimesi. Jotkin selaimet estävät WebGL-teknologian, jota käytetään 3D-kuvien näyttämiseen. Katso mahdollisesti ongelmia aiheuttavat selaimet täältä. Tarkista täältä, voiko selaimessasi käyttää WebGL:ää.

Käyttöjärjestelmät

Jos haluat käyttää Google Mapsin täysversiota, joka sisältää 3D-kuvia ja Earth-näkymän, sinulla tulisi olla uusin versio jostakin näistä käyttöjärjestelmistä:

• Mac OS 10.12.0 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi
  • Chrome-käyttöjärjestelmä tietokoneessa, jossa on Intelin suoritin
  • Linux.
Näytönohjain ja ajurit

Tietokoneen näytönohjain määrittää, miten grafiikat (kuten kuvat, videot ja 3D-kuvat) näkyvät. Katso netistä, miten voit selvittää tietokoneesi näytönohjaimen mallin.

Et voi nähdä karttaa 3D-muodossa, jos tietokoneessa on jokin seuraavista näytönohjaimista:

• Intel 965GM
  • Intel B43
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile 965.