Hitta, lägga till eller dölja dina Google Kontakter på kartan

Om du har adressen till en person i Google Kontakter kan du hitta adressen på kartan genom att söka efter personens namn. Om du söker efter en adress visas alla kontakter som matchar adressen.

Hitta en Google-kontakt

Obs! Du kan inte lägga till eller dölja kontakter på kartan via din iPhone eller iPad.

1. Öppna appen Google Maps Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Logga in på ditt Google-konto.
  3. Sök efter kontaktens namn eller adress. Matchande kontakter visas i förslagen.
  4. Välj ett namn eller en adress om du vill se kontakten på kartan.
  5. Tryck längst ned på skärmen om du vill se kontaktuppgifterna.

Felsökningstips

Om du inte ser dina kontakter i sökresultaten eller när du väljer en adress kan du pröva de här tipsen:

• Kontrollera att Webb- och appaktivitet är aktiverat: Om Webb- och appaktivitet inte är aktiverat kan Google Maps inte visa dina kontakter i sökresultaten.
  • Kontrollera att personens namn och adress finns med i Google Kontakter: Läs mer om hur du lägger till och redigerar en kontakt.
  • Kontrollera att Google Maps har åtkomst till dina kontakter på din iPhone eller iPad: Följ stegen nedan för att ge Google Maps åtkomst till dina kontakter.
  1. Tryck på hemknappen på din iPhone eller iPad.
  2. Gå till Inställningar följt av Sekretess följt av Kontakter.
  3. Slå på Google Maps.

Tips! Du kan synkronisera Google Kontakter med din Apple-enhet.