Hitta, lägga till eller dölja dina Google Kontakter på kartan

Om du har adressen till en person i Google Kontakter kan du hitta adressen på kartan genom att söka efter personens namn. Om du söker efter en adress visas alla kontakter som matchar adressen.

Hitta en Google-kontakt

Obs! Du kan inte lägga till eller dölja kontakter på kartan via datorn.

1. Öppna Google Maps på datorn och se till att du är inloggad.
  2. Sök efter kontaktens namn eller adress. Matchande kontakter visas i förslagen.
  3. Välj ett namn eller en adress om du vill se kontakten på kartan.

Felsökningstips

Om du inte ser dina kontakter i sökresultaten eller när du väljer en adress kan du pröva de här tipsen: