Cercar, afegir o amagar contactes de Google al mapa

Si teniu l'adreça d'una persona a Contactes de Google, podeu cercar el seu nom i veure'n l'adreça al mapa. Si cerqueu una adreça, podeu veure tots els contactes que hi coincideixin.

Cercar un contacte de Google

Nota: no podeu afegir ni amagar contactes al mapa des d'un ordinador.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Cerqueu el nom o l'adreça d'un contacte. Se us suggeriran els contactes que coincideixin amb el que escriviu.
  3. Trieu un nom o una adreça per veure el contacte al mapa.

Consells per resoldre problemes

Si els contactes no es mostren als resultats de la cerca ni quan seleccioneu una adreça, seguiu aquests consells:

• Comproveu que l'opció Activitat al web i en aplicacions estigui activada: l'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada perquè Google Maps pugui mostrar els contactes als resultats de la cerca.
  • Comproveu que el nom i l'adreça de la persona en qüestió figurin a Contactes de Google: consulteu com afegir o editar un contacte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda