Uw Google Contacten zoeken, toevoegen of verbergen op de kaart

Als iemands adres in Google Contacten staat, kunt u de bijbehorende locatie op de kaart vinden door te zoeken op naam. Zoekt u op adres, dan ziet u de contacten die dat adres gebruiken.

Een Google-contact zoeken

Opmerking: U kunt contacten niet toevoegen of verbergen op de kaart via uw computer.

1. Open Google Maps op uw computer en zorg dat u bent ingelogd.
  2. Zoek naar de naam of het adres van een contact. Overeenkomende contacten worden als suggesties weergegeven.
  3. Als u het contact op de kaart wilt weergeven, selecteert u de naam of het adres.

Tips voor het oplossen van problemen

Als uw contacten niet worden weergegeven in de zoekresultaten of wanneer u een adres selecteert, kunt u het volgende proberen:

• Controleer of 'Web- en app-activiteit' is ingeschakeld: Web- en app-activiteit moet zijn ingeschakeld om uw contacten via Google Maps in de zoekresultaten weer te geven.
  • Controleer of de naam en het adres van de betreffende persoon in Google Contacten staan: lees hoe u een contact toevoegt en een contact bewerkt.