Google-yhteystietojen etsiminen, lisääminen ja piilottaminen kartalla

Jos henkilön osoite on Google-yhteystiedoissasi, voit etsiä osoitteen kartalta hakemalla henkilön nimellä. Jos haet osoitetta, näet kaikki kyseistä osoitetta vastaavat yhteystiedot.

Google-yhteystiedon etsiminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
  3. Tee haku yhteystiedon nimellä tai osoitteella. Hakua vastaavat yhteystiedot näkyvät ehdotuksissa.
  4. Jos haluat tarkastella yhteystietoa kartalla, valitse nimi tai osoite.
  5. Jos haluat tarkastella yhteystietoa tarkemmin, napauta näytön alareunaa.

Osoitteen lisääminen Google-yhteystietoon

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae osoite.
  3. Napauta osoitetta näytön alareunassa.
  4. Valitse Tunniste.
  5. Kirjoita Google-yhteystietoihisi tallennetun henkilön nimi. Voit myös luoda uuden yhteystiedon napauttamalla Luo yhteystieto.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Lisää kotiosoite: Lisää osoite yhteystietoon henkilön kotiosoitteeksi.
    • Lisää työosoite: Lisää osoite yhteystiedon työosoitteeksi.
    • Lisää muu osoite: Luo yhteystiedon osoitteelle uusi tunniste, kuten Kesämökin osoite.

Huom. Vain Google-yhteystietoihin tallennetut henkilöt näkyvät ehdotuksissa. Puhelimeesi tai tablettiisi tallennetut yhteystiedot eivät näy ehdotuksissa.

Google-yhteystiedon osoitteen piilottaminen tai poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Valitse yhteystiedon vierestä Lisää Lisää.
    • Jos et halua yhteystiedon näkyvän Google Mapsissa, valitse Piilota Mapsissa ja sitten Piilota.
    • Jos haluat poistaa yhteystiedon osoitteen kaikista Googlen palveluista, napauta Poista yhteystiedon osoite ja sitten Poista.

Vinkki: Jos haluat piilottaa kaikkien Google-yhteystietojen osoitteet kartalta, avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps ja sitten napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö ja sitten ota Google-yhteystiedot-valitsin pois päältä. Valitsin muuttuu harmaaksi, kun se on pois päältä.

Vianetsintävinkkejä

Jos yhteystietojasi ei näy hakutuloksissa tai valitessasi osoitteen, kokeile seuraavia vinkkejä: