Använda Google Maps i Internet Explorer

Om du använder Google Maps med Internet Explorer kan det förekomma vissa visningsproblem. I Internet Explorer finns funktionen Kompatibilitetsvyn, som kan påverka hur Maps visas. Åtgärda problemet genom att inaktivera Kompatibilitetsvyn.

Inaktivera Kompatibilitetsvyn

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Klicka på Verktyg högst upp till höger Verktyg. (Tryck på F10-tangenten om du inte ser ikonen.)
  3. Klicka på Inställningar för Kompatibilitetsvyn.
  4. Välj google.se under Webbplatser du lagt till i Kompatibilitetsvyn.
  5. Klicka på Ta bort.

Felsökning

Om du inte ser google.se (eller google.com) eller fortfarande ser en varning om Kompabilitetsvyn när du har följt stegen nedan, bör du kontrollera att datorn har de senaste Windows-uppdateringarna. Läs Microsofts anvisningar.

Du kanske också behöver uppdatera till den senaste versionen av Internet Explorer.