Google Mapsin käyttäminen Internet Explorerissa

Google Mapsissa saattaa esiintyä näyttöongelmia, jos käytät sitä Internet Explorerilla. Internet Explorerissa on Yhteensopivuusnäkymä-ominaisuus, joka vaikuttaa Mapsin näkymiseen. Voit korjata näyttöongelmat poistamalla Yhteensopivuusnäkymän käytöstä.

Yhteensopivuusnäkymän poistaminen käytöstä

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Työkalut Työkalut. (Jos kuvake ei näy, tuo se näkyviin painamalla F10-näppäintä.)
  3. Valitse Yhteensopivuusnäkymän asetukset.
  4. Valitse Yhteensopivuusnäkymään lisätyt sivustot -kohdasta google.fi.
  5. Valitse Poista.

Vianetsintä

Jos listassa ei ole osoitetta google.com tai jos näet yhä varoituksen yhteensopivuusnäkymästä vaiheiden seuraamisen jälkeen, varmista, että tietokoneessasi on uusimmat Windows-päivitykset. Katso Microsoftin ohjeet.

Saatat joutua myös päivittämään Internet Explorerin uusimpaan versioon.