Krav på system och webbläsare

På listan nedan hittar du information om vilka operativsystem och webbläsare som kan användas med Google Maps.

Obs! Google tar inte betalt när du använder Google Maps, men eftersom Google Maps-appen utnyttjar telefonens datauppkoppling kan mobiloperatören komma att ta ut en avgift för dataanvändningen.

Operativsystem

Du kan få uppdateringar av Google Maps för Android om din mobil eller surfplatta har Android 5.0 eller senare.

Ladda ned den senaste versionen av Google Maps-appen från Google Play.

Kostnad och data

Du behöver inte betala något för att använda Google Maps-appen. Eftersom Google Maps kan utnyttja mobilens eller surfplattans datauppkoppling kan mobiloperatören komma att ta ut en avgift för dataanvändningen.