Se system- og nettleserkravene for Google Maps

For å finne ut hvilke operativsystemer og nettlesere som er kompatible med Google Maps, se listen nedenfor.

Merk: Google tar ikke betalt for bruk av Google Maps. Google Maps-appen bruker imidlertid datatilkoblingen på telefonen din eller nettbrettet ditt, og mobiloperatøren din kan belaste deg for denne databruken.

Nettlesere og operativsystemer

Den nyeste versjonen av Google Maps fungerer med følgende operativsystemer og nettlesere.

Se krav til systemer og nettlesere

For å kunne bruke fullversjonen av Google Maps med 3D-bilder og Earth-visning, må du ha den nyeste versjonen av en av disse nettleserne:

Tips: Hvis du bruker Google Chrome, må du sørge for å slå på maskinvareakselerasjon ved å gå til Mer Mer og såInnstillinger. Klikk på Avanserte nederst. Under "System", slå på Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig.

Hvis datamaskinen din oppfyller kravene, men du fortsatt ikke ser fullversjonen av Maps med 3D-bilder, kan du kontrollere nettleseren din. WebGL-teknologien som brukes for å lage 3D-bilder, blokkeres i enkelte nettlesere. For å finne ut hvilke nettlesere det kan oppstå problemer med, se denne listen for mer informasjon. For å se om nettleseren din kan bruke WebGL, sjekk dette nettstedet.

Operativsystemer

For å kunne bruke fullversjonen av Google Maps med 3D-bilder og Earth-visning, burde du ha den nyeste versjonen av et av disse operativsystemene:

• Mac OS 10.12.0 og nyere
  • Windows 7 og nyere
  • Chrome OS med Intel-prosessor
  • Linux
Skjermkort og skjermkortdrivere

Hvordan grafikk som bilder, videoer og 3D vises, avhenger av skjermkortet i datamaskinen du bruker. Søk på nettet for å finne ut hvilket grafikkort du har

Du kan ikke se kartet i 3D med følgende kort:

• Intel 965GM
  • Intel B43
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile 965