Se krav til systemer og nettlesere

For å finne ut hvilke operativsystemer og nettlesere som er kompatible med Google Maps, se listen nedenfor.

Merk: Google tar ikke betalt for bruk av Google Maps. Google Maps-appen bruker imidlertid datatilkoblingen på telefonen din eller nettbrettet ditt, og mobiloperatøren din kan belaste deg for denne databruken.

Nettlesere og operativsystemer

Den nyeste versjonen av Google Maps fungerer med følgende operativsystemer og nettlesere.

Nettlesere

For å kunne bruke fullversjonen av Google Maps med 3D-bilder og Earth-visning, må du ha den nyeste versjonen av en av disse nettleserne:

Merk: Hvis du bruker Google Chrome, må du sørge for å slå på maskinvareakselerasjonen ved å gå til Mer Mer og deretter Innstillinger og deretter nederst, og klikke på Avansert. Under «System» merker du av for «Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig».

Operativsystemer

For å kunne bruke fullversjonen av Google Maps med 3D-bilder og Earth-visning, må du ha den nyeste versjonen av et av disse operativsystemene:

• Mac OS 10.12.0 og nyere
  • Windows 7 og nyere
  • Chrome OS med Intel-prosessor
  • Linux

Google Maps fungerer også på følgende operativsystemer, men uten 3D-bilder og Earth-visningen:

• Windows XP og Vista
Skjermkort og skjermkortdrivere

Hvordan grafikk som bilder, videoer og 3D vises, avhenger av skjermkortet i datamaskinen du bruker.

Søk på nettet for å finne ut hvilket grafikkort du har. Du kan ikke se kartet i 3D med følgende kort:

• AMD Mobility Radeon 4100
  • AMD Mobility Radeon HD 4200
  • AMD Mobility Radeon HD 4225
  • AMD Mobility Radeon HD 4250
  • AMD Radeon 2100
  • AMD Radeon 3100
  • AMD Radeon X1200
  • AMD Radeon X300
  • AMD Radeon X600
  • AMD Radeon HD 3200
  • AMD Radeon HD 6200
  • AMD Radeon HD 6250
  • AMD Radeon HD 6250M
  • AMD Radeon HD 6290
  • AMD Radeon HD 6290M
  • AMD Radeon HD 6300
  • AMD Radeon HD 6310
  • AMD Radeon HD 6310M
  • AMD Radeon HD 6320
  • AMD Radeon HD 6320M
  • AMD Radeon HD 7290
  • AMD Radeon HD 7300
  • AMD Radeon HD 7310
  • AMD Radeon HD 7310M
  • AMD Radeon HD 7340
  • AMD Radeon HD 7340G
  • AMD Radeon HD 7340M
  • AMD Radeon HD 7400G
  • AMD Radeon HD 7500G
  • AMD Radeon HD 8210
  • AMD Radeon HD 8240
  • AMD Radeon HD 8250
  • Intel 82945G
  • Intel 946GZ
  • Intel B43
  • Intel G33
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel GMA
  • Intel GMA 3150
  • Intel Q33
  • Intel Q35
  • Intel Q965
  • mali-t604
  • nVidia geForce 6100
  • nVidia geForce 6150
  • nVidia geForce 6150SE
  • nVidia geForce 6200
  • nVidia geForce 6600
  • nVidia geForce 7025
  • nVidia geForce 7050
  • nVidia geForce 7100
  • nVidia geForce 7150M
  • nVidia geForce 7300
  • nVidia geForce 8200M
  • nVidia geForce 9100M
  • nVidia geForce G200
  • nVidia geForce GS 7300
  • nVidia ION
  • nVidia Quadro NVS 135M
  • nVidia Quadro NVS 140M
  • nVidia Quadro NVS 285
  • sis mirage 3 graphics

Hvis du har ett av kortene nedenfor, ser du Maps i Lite-modus og uten 3D-bilder:

• Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile GM45
  • Intel Mobile 965
  • Intel 965GM

Hvis datamaskinen din oppfyller kravene, men du fortsatt ikke ser fullversjonen av Maps med 3D-bilder, kan du kontrollere nettleseren din. WebGL-teknologien som brukes for å lage 3D-bilder, blokkeres i enkelte nettlesere. For å finne ut hvilke nettlesere det kan oppstå problemer med, kan du se denne listen for mer informasjon.