Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Alla olevassa luettelossa on kerrottu käyttöjärjestelmät ja selaimet, jotka ovat yhteensopivia Google Mapsin kanssa.

Huom. Google ei veloita Google Mapsin käytöstä, mutta Google Maps ‑sovellus käyttää puhelimesi tai tablettisi datayhteyttä ja mobiilipalvelujen tarjoajasi saattaa veloittaa datan käytöstä.

Selaimet ja käyttöjärjestelmät

Google Mapsin uusin versio toimii alla mainituissa käyttöjärjestelmissä ja selaimissa.

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Jos haluat käyttää 3D-kuvat ja Earth-näkymän sisältävää Google Mapsin täysversiota, sinulla on oltava uusin versio jostakin seuraavista selaimista:

Huom. Jos käytät Google Chromea, varmista, että laitteistokiihdytys on käytössä. Valitse Lisää Lisää ja sitten

Asetukset ja klikkaa alareunasta Lisäasetukset. Ota Järjestelmä-osiosta käyttöön Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista ‑asetus.

Jos tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset, muttet silti näe Mapsin 3D-kuvia sisältävää täysversiota, tarkista selaimesi asetukset. Jotkin selaimet estävät WebGL-tekniikan, jota käytetään 3D-kuvien hahmontamiseen. Mahdollisesti ongelmia aiheuttavista selaimista on lisätietoa tässä luettelossa. Tarkista tältä verkkosivustolta, voiko selaimessasi käyttää WebGL:ää.

Käyttöjärjestelmät

3D-kuvat ja Earth-näkymän sisältävän Google Maps -täysversion käyttö edellyttää, että sinulla on uusin versio jostakin näistä käyttöjärjestelmistä:

• Mac OS 10.12.0 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi
  • Chrome-käyttöjärjestelmä tietokoneessa, jossa on Intelin suoritin
  • Linux

Seuraavilla käyttöjärjestelmillä Google Mapsia voi käyttää ilman 3D-kuvia ja Earth-näkymää:

• Windows XP ja Vista
Näytönohjain ja ajurit

Tietokoneen näytönohjain määrittää, miten grafiikat (kuten kuvat, videot ja 3D-kuvat) näkyvät. Tutki internetissä, miten voit selvittää tietokoneesi näytönohjaimen mallin

Karttaa ei voida näyttää 3D-muodossa, jos tietokoneessa on jokin seuraavista näytönohjaimista:

• Intel 965GM
  • Intel B43
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile 965.