Google Mapsin järjestelmä‐ ja selainvaatimukset

Alta näet käyttöjärjestelmät ja selaimet, jotka ovat yhteensopivia Google Mapsin kanssa.

Huom. Google ei veloita Google Mapsin käytöstä, mutta Google Maps ‑sovellus käyttää puhelimesi tai tablettisi datayhteyttä ja mobiilioperaattorisi saattaa veloittaa datan käytöstä.

Käyttöjärjestelmät

Jos haluat Google Mapsin Android-versioon päivityksiä, varmista, että Android-puhelimessasi tai ‑tabletissasi on Android 6.0 tai sitä uudempi versio.

Lataa Google Maps ‑sovelluksen uusin versio Google Playsta.

Hinta ja data

Google ei veloita Google Maps ‑sovelluksen käytöstä. Koska Google Maps saattaa käyttää puhelimesi tai tablettisi datayhteyttä, mobiilioperaattorisi voi veloittaa datan käytöstä.