Järjestelmävaatimukset ja -ongelmat

Tietokoneen täytyy täyttää seuraavat vaatimukset, jotta Google Mapsin 3D-kuvia voi tarkastella:

1. Jonkin seuraavan selaimen uusin versio:
    • Google Chrome
    • Firefox
    • Internet Explorer
    • Opera.
  2. Jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
    • Mac OS 10.8.3+
    • Windows 7, 8 tai 8.1
    • Chrome-käyttöjärjestelmä tietokoneessa, jossa on Intelin suoritin
    • Linux (Firefox ei käytössä).
  3. Nykyaikainen näytönohjain, jonka ajurit ovat ajan tasalla. Tarkista alta, täyttääkö tietokoneesi vaatimukset.
Käytätkö Windows-tietokonetta? Tarkista näytönohjaimesi ja sen ajurit.

Tietokoneen näytönohjain hallitsee sitä, miten grafiikat (kuvat, videot ja 3D-kuvat) näkyvät. Jos tietokoneessasi on jokin seuraavista näytönohjaimista, kartoissa ei näy 3D-kuvia.

Etsi internetistä tietoa siitä, miten voit selvittää tietokoneesi näytönohjaimen mallin. Jos tietokoneessasi on jokin seuraavista näytönohjaimista, yksinkertaistettu tila saatetaan ottaa oletuksena käyttöön:

• AMD Mobility Radeon 4100
  • AMD Mobility Radeon HD 4200
  • AMD Mobility Radeon HD 4225
  • AMD Mobility Radeon HD 4250
  • AMD Radeon 2100
  • AMD Radeon 3100
  • AMD Radeon X1200
  • AMD Radeon X300
  • AMD Radeon X600
  • AMD Radeon HD 3200
  • AMD Radeon HD 6200
  • AMD Radeon HD 6250
  • AMD Radeon HD 6250M
  • AMD Radeon HD 6290
  • AMD Radeon HD 6290M
  • AMD Radeon HD 6300
  • AMD Radeon HD 6310
  • AMD Radeon HD 6310M
  • AMD Radeon HD 6320
  • AMD Radeon HD 6320M
  • AMD Radeon HD 7290
  • AMD Radeon HD 7300
  • AMD Radeon HD 7310
  • AMD Radeon HD 7310M
  • AMD Radeon HD 7340
  • AMD Radeon HD 7340G
  • AMD Radeon HD 7340M
  • AMD Radeon HD 7400G
  • AMD Radeon HD 7500G
  • AMD Radeon HD 8210
  • AMD Radeon HD 8240
  • AMD Radeon HD 8250
  • Intel 82945G
  • Intel 946GZ
  • Intel B43
  • Intel G33
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel GMA
  • Intel GMA 3150
  • Intel Q33
  • Intel Q35
  • Intel Q965
  • mali-t604
  • nVidia geForce 6100
  • nVidia geForce 6150
  • nVidia geForce 6150SE
  • nVidia geForce 6200
  • nVidia geForce 6600
  • nVidia geForce 7025
  • nVidia geForce 7050
  • nVidia geForce 7100
  • nVidia geForce 7150M
  • nVidia geForce 7300
  • nVidia geForce 8200M
  • nVidia geForce 9100M
  • nVidia geForce G200
  • nVidia geForce GS 7300
  • nVidia ION
  • nVidia Quadro NVS 135M
  • nVidia Quadro NVS 140M
  • nVidia Quadro NVS 285
  • sis mirage 3 graphics.
Jos kuitenkin haluat tarkastella 3D-kuvia, lue, miten voit siirtyä 3D-tilaan. Voi myös olla, että uuden Google Mapsin käytössä on ongelmia. Seuraavilla laitteistoilla ei tällä hetkellä voi käyttää uutta Mapsia:
  • Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile GM45
  • Intel Mobile 965
  • Intel 965GM.
Jos tietokoneesi vastaa järjestelmävaatimuksia, muttet silti näe 3D-kuvia, vika saattaa olla selaimessa. Jotkin selaimet estävät WebGL-teknologian, jota käytetään 3D-kuvien hahmontamiseen. Tässä luettelossa on lisätietoja ajureista, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia.

Yksinkertaistettu tila

Jos tietokoneesi ei täytä järjestelmävaatimuksia, kartan oikeassa alakulmassa on Yksinkertaistettu tila -linkki. Yksinkertaistettu tila on Google Mapsin yksinkertaistettu versio, jossa ei ole Earthin 3D-näkymää ja muita 3D-kuvia.

Lisätietoja yksinkertaistetusta tilasta.

Uusi Maps ei toimi mobiiliselaimessa

Uutta Google Mapsia ei voi vielä käyttää mobiiliselaimilla. Voit kuitenkin ladata Google Maps mobiililaitteille -sovelluksen Androidille, iPhonelle tai iPadille.