Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Alla olevassa luettelossa on kerrottu käyttöjärjestelmät ja selaimet, jotka ovat yhteensopivia Google Mapsin kanssa.

Huom. Google ei veloita Google Mapsin käytöstä, mutta Google Maps -sovellus käyttää puhelimesi tai tablettisi datayhteyttä ja matkapuhelinpalvelujen tarjoajasi voi veloittaa datan käytöstä.

Selaimet ja käyttöjärjestelmät

Google Mapsin uusinta versiota voi käyttää alla mainituissa käyttöjärjestelmissä ja selaimissa.

Selaimet

3D-kuvat ja Earth-näkymän sisältävän Google Maps -täysversion käyttö edellyttää, että käytössäsi on jonkin seuraavan selaimen uusin versio:

Huom. Jos käytät Google Chromea, varmista, että laitteistokiihdytys on käytössä. Valitse Valikko > Asetukset > Näytä lisäasetukset > valitse Järjestelmä-kohdassa Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista.

Käyttöjärjestelmät

3D-kuvat ja Earth-näkymän sisältävän Google Maps -täysversion käyttö edellyttää, että käytössäsi on jonkin seuraavan käyttöjärjestelmän uusin versio:

• Mac OS 10.8.3 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi
  • Chrome-käyttöjärjestelmä tietokoneessa, jossa on Intelin suoritin
  • Linux.
Näytönohjain ja ajurit

Tietokoneen näytönohjain hallitsee sitä, miten grafiikat (kuten kuvat, videot ja 3D-kuvat) näkyvät.

Etsi internetistä tietoa siitä, miten voit selvittää tietokoneesi näytönohjaimen mallin. Karttaa ei voida näyttää 3D-muodossa, jos tietokoneessa on jokin seuraavista näytönohjaimista:

• AMD Mobility Radeon 4100
  • AMD Mobility Radeon HD 4200
  • AMD Mobility Radeon HD 4225
  • AMD Mobility Radeon HD 4250
  • AMD Radeon 2100
  • AMD Radeon 3100
  • AMD Radeon X1200
  • AMD Radeon X300
  • AMD Radeon X600
  • AMD Radeon HD 3200
  • AMD Radeon HD 6200
  • AMD Radeon HD 6250
  • AMD Radeon HD 6250M
  • AMD Radeon HD 6290
  • AMD Radeon HD 6290M
  • AMD Radeon HD 6300
  • AMD Radeon HD 6310
  • AMD Radeon HD 6310M
  • AMD Radeon HD 6320
  • AMD Radeon HD 6320M
  • AMD Radeon HD 7290
  • AMD Radeon HD 7300
  • AMD Radeon HD 7310
  • AMD Radeon HD 7310M
  • AMD Radeon HD 7340
  • AMD Radeon HD 7340G
  • AMD Radeon HD 7340M
  • AMD Radeon HD 7400G
  • AMD Radeon HD 7500G
  • AMD Radeon HD 8210
  • AMD Radeon HD 8240
  • AMD Radeon HD 8250
  • Intel 82945G
  • Intel 946GZ
  • Intel B43
  • Intel G33
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel GMA
  • Intel GMA 3150
  • Intel Q33
  • Intel Q35
  • Intel Q965
  • mali-t604
  • nVidia geForce 6100
  • nVidia geForce 6150
  • nVidia geForce 6150SE
  • nVidia geForce 6200
  • nVidia geForce 6600
  • nVidia geForce 7025
  • nVidia geForce 7050
  • nVidia geForce 7100
  • nVidia geForce 7150M
  • nVidia geForce 7300
  • nVidia geForce 8200M
  • nVidia geForce 9100M
  • nVidia geForce G200
  • nVidia geForce GS 7300
  • nVidia ION
  • nVidia Quadro NVS 135M
  • nVidia Quadro NVS 140M
  • nVidia Quadro NVS 285
  • SiS Mirage 3 Graphics.

Jos käytät jotakin seuraavista näytönohjaimista, voit käyttää Mapsia vain yksinkertaistetussa tilassa eivätkä karttasi sisällä 3D-kuvia:

• Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile GM45
  • Intel Mobile 965
  • Intel 965GM.

Jos tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset, muttet silti näe Mapsin 3D-kuvia sisältävää täyttä versiota, tarkista selaimesi asetukset. Jotkin selaimet estävät WebGL-tekniikan, jota käytetään 3D-kuvien hahmontamiseen. Mahdollisesti ongelmia aiheuttavista selaimista on lisätietoa tässä luettelossa.