3D-kuvien ja Earth-näkymän vaatimukset

Google Mapsin 3D-kuvat ja Earth-näkymän sisältävän täyden version käyttäminen edellyttää, että tietokone on seuraavien vaatimusten mukainen:

• Jonkin seuraavan selaimen uusin versio:
    • Google Chrome
    • Firefox
    • Internet Explorer
    • Safari.
  • Jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
    • Mac OS 10.8.3+
    • Windows 7, 8 tai 8.1
    • Chrome-käyttöjärjestelmä tietokoneessa, jossa on Intelin suoritin
    • Linux (Firefox ei käytössä).
  • Nykyaikainen näytönohjain, jonka ajurit ovat ajan tasalla (katso lisätietoja alta).

Määritysten tarkistaminen tai yksinkertaistetun tilan käyttäminen

Jos tietokoneesi ei täytä vaatimuksia, Maps ei välttämättä lataudu tai saattaa toimia vain yksinkertaistetussa tilassa. Tarkista määritykset ja lue lisätietoja alta.

Selaimen päivittäminen

Maps toimii parhaiten, kun käytät selaimesi uusinta versiota. Voit hankkia tietokoneellesi selaimesi uusimman version seuraavista linkeistä:

Käytätkö Windows-tietokonetta? Tarkista näytönohjaimen määritykset.

Tietokoneen näytönohjain hallitsee sitä, miten grafiikat (kuvat, videot ja 3D-kuvat) näkyvät. Jos tietokoneessasi on jokin seuraavista näytönohjaimista, kartoissa ei näy 3D-kuvia.

Etsi internetistä tietoa siitä, miten voit selvittää tietokoneesi näytönohjaimen mallin. Karttaa ei voida näyttää 3D-muodossa, jos tietokoneessa on jokin seuraavista näytönohjaimista:

• AMD Mobility Radeon 4100
  • AMD Mobility Radeon HD 4200
  • AMD Mobility Radeon HD 4225
  • AMD Mobility Radeon HD 4250
  • AMD Radeon 2100
  • AMD Radeon 3100
  • AMD Radeon X1200
  • AMD Radeon X300
  • AMD Radeon X600
  • AMD Radeon HD 3200
  • AMD Radeon HD 6200
  • AMD Radeon HD 6250
  • AMD Radeon HD 6250M
  • AMD Radeon HD 6290
  • AMD Radeon HD 6290M
  • AMD Radeon HD 6300
  • AMD Radeon HD 6310
  • AMD Radeon HD 6310M
  • AMD Radeon HD 6320
  • AMD Radeon HD 6320M
  • AMD Radeon HD 7290
  • AMD Radeon HD 7300
  • AMD Radeon HD 7310
  • AMD Radeon HD 7310M
  • AMD Radeon HD 7340
  • AMD Radeon HD 7340G
  • AMD Radeon HD 7340M
  • AMD Radeon HD 7400G
  • AMD Radeon HD 7500G
  • AMD Radeon HD 8210
  • AMD Radeon HD 8240
  • AMD Radeon HD 8250
  • Intel 82945G
  • Intel 946GZ
  • Intel B43
  • Intel G33
  • Intel G41
  • Intel G45
  • Intel GMA
  • Intel GMA 3150
  • Intel Q33
  • Intel Q35
  • Intel Q965
  • mali-t604
  • nVidia geForce 6100
  • nVidia geForce 6150
  • nVidia geForce 6150SE
  • nVidia geForce 6200
  • nVidia geForce 6600
  • nVidia geForce 7025
  • nVidia geForce 7050
  • nVidia geForce 7100
  • nVidia geForce 7150M
  • nVidia geForce 7300
  • nVidia geForce 8200M
  • nVidia geForce 9100M
  • nVidia geForce G200
  • nVidia geForce GS 7300
  • nVidia ION
  • nVidia Quadro NVS 135M
  • nVidia Quadro NVS 140M
  • nVidia Quadro NVS 285
  • SiS Mirage 3 Graphics.

Jos tietokoneessasi on jokin seuraavista näytönohjaimista, yksinkertaistettu tila otetaan oletuksena käyttöön:

• Intel G965
  • Intel GMA 3600
  • Intel Mobile 4
  • Intel Mobile 45
  • Intel Mobile GM45
  • Intel Mobile 965
  • Intel 965GM.
Jos tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset, muttet silti näe Mapsin 3D-kuvia sisältävää täyttä versiota, tarkista selaimesi asetukset. Jotkin selaimet estävät WebGL-teknologian, jota käytetään 3D-kuvien hahmontamiseen. Katso tästä luettelosta lisätietoja ajureista, joiden kanssa voi esiintyä ongelmia.
Yksinkertaistetun tilan käyttö täyden version sijasta

Jos tietokoneesi ei täytä vaatimuksia, Google Mapsin yksinkertaistettu tila saatetaan ottaa käyttöön automaattisesti. Jos haluat tarkistaa, käytätkö parhaillaan Mapsin yksinkertaistettu tilaa, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Google Maps tietokoneessasi.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikkoa .
  3. Jos yksinkertaistettu tila on käytössä, näet vasemmassa alakulmassa salamakuvakkeen  ja tekstin Käytät yksinkertaistettua tilaa.

Mapsin käyttäminen yksinkertaistetussa tilassa

Yksinkertaistettu tila on Google Mapsin yksinkertaistettu versio, jossa ei ole 3D Earth -näkymää ja joitakin muita ominaisuuksia.

Lisätietoja yksinkertaistetusta tilasta.