Du kan snabbt ändra dina företagsuppgifter genom att logga in på ditt Google My Business-konto och redigera uppgifterna.

Procedur för att rapportera ett fel på kartan

Du kan berätta om du hittar fel i Google Maps, t.ex.

• felaktiga vägnamn
  • fel information om enkel- och dubbelriktade vägar
  • felaktigt dragna vägar
  • avstängda vägar
  • vägar som inte finns
  • felaktiga adresser eller markörplatser.

Obs!

• Om du vill redigera information om ett företag eller landmärke kan du föreslå en ändring.
  • Du kan bara rapportera fel på kartan i vissa länder och regioner.

Berätta om ett fel för oss

1. Öppna Google Maps och kontrollera att du är inloggad.
  2. Om du vill rapportera ett problem med en adress söker du efter adressen eller klickar på kartan för att släppa en kartnål.
  3. Klicka på Skicka feedback längst ned till höger.
  4. Välj Rapportera ett dataproblem.
  5. Följ anvisningarna.
  6. Klicka på Skicka.

Hur lång tid det tar innan korrigeringar publiceras

Eftersom vi granskar dina rapporter kan det ta ett tag innan ändringarna visas på kartan. Google kan skicka e-post till dig om statusen för dina rapporter.