Du kan snabbt ändra dina företagsuppgifter genom att logga in på ditt Google My Business-konto och redigera uppgifterna.

Rapportera ett fel på kartan

Du kan berätta om du hittar fel i Google Maps, som

• felaktiga vägnamn
  • fel information om enkel- och dubbelriktade vägar
  • felaktigt dragna vägar
  • avstängda vägar
  • vägar som inte finns
  • felaktiga adresser eller markörpositioner.

Obs!

• Om du vill redigera information om ett företag eller landmärke kan du föreslå en ändring.
  • Du kan bara rapportera Maps-fel i vissa länder och regioner.

Informera oss om fel

1. Öppna Google Maps . Kontrollera att du är inloggad.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Skicka feedback och sedan Redigera kartan högst upp till vänster.
  3. Följ anvisningarna.
  4. Klicka på Skicka.

Obs!

• Om du använder Maps i begränsat läge kan du inte rapportera problem.
  • Eftersom vi granskar dina rapporter kan det ibland ta tid innan ändringarna visas på kartan.