Du kan snabbt ändra dina företagsuppgifter genom att logga in på ditt Google My Business-konto och redigera uppgifterna.

Rapportera fel på kartan

Meddela oss om vi behöver lägga till vägar i Google Maps eller om något på kartan inte stämmer. Berätta om du hittar fel i Google Maps, som

• felaktiga vägnamn
  • fel information om enkel- och dubbelriktade vägar
  • felaktigt dragna vägar
  • avstängda vägar
  • vägar på kartan som inte existerar
  • vägar som saknas
  • felaktiga adresser eller markörpositioner.

Obs!

Informera oss om fel

1. Öppna Google Maps . Kontrollera att du är inloggad.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Skicka feedback och sedan Redigera kartan högst upp till vänster.
  3. Följ anvisningarna.
  4. Klicka på Skicka.

Obs!

• Om du använder Maps i begränsat läge kan du inte rapportera problem.
  • Eftersom vi granskar dina rapporter kan det ibland ta tid innan ändringarna visas på kartan.