Hvis du vil oppdatere bedriftsinformasjonen din raskt, kan du gå til Google Min bedrift-kontoen og administrere bedriftsoppføringen din.

Rapportér feil på kartet

Du må gjerne informere oss hvis du ser feil som dette på Google Maps:

• ukorrekte veinavn
  • feil informasjon om enveiskjørte veier og veier med dobbel kjøreretning
  • veier som er tegnet feil inn på kartet
  • veier som er stengt
  • veier som ikke eksisterer
  • adresser eller markørposisjoner som er gale

Merknader:

• For at vi skal få endret informasjon om en bedrift eller et landemerke, kan du foreslå en endring.
  • Det er bare i visse land og områder du kan rapportere om feil på Maps.

Fortell oss om feil

1. Åpne Google Maps. Sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Send tilbakemelding og deretter Endre kartet øverst til venstre.
  3. Følg veiledningen.
  4. Klikk på Send inn.

Merknader:

• Hvis du bruker Maps i lettmodus, kan du ikke rapportere om problemer.
  • Vi tar en gjennomgang av alle rapporter du sender oss, men det kan ta noe tid før eventuelle endringer blir oppdatert på kartet.