Hvis du vil oppdatere bedriftsinformasjonen din raskt, kan du gå til Google Min bedrift-kontoen og administrere bedriftsoppføringen din.

Rapportér feil på kartet

Hvis det mangler veier i Google Maps eller noe på kartet ikke stemmer, er det fint om du gir oss beskjed. Her er noen eksempler på feil du kan rapportere:

• feilaktige veinavn
  • feil informasjon om enveiskjørte og toveiskjørte veier
  • veier som er tegnet feil
  • veisperringer
  • veier på kartet som ikke fins i virkeligheten
  • veier som mangler
  • feilaktige adresser eller markørposisjoner

Merknader:

Fortell oss om feil

1. Åpne Google Maps. Sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Send tilbakemelding og deretter Endre kartet øverst til venstre.
  3. Følg veiledningen.
  4. Klikk på Send inn.

Merknader:

• Hvis du bruker Maps i lettmodus, kan du ikke rapportere om problemer.
  • Vi tar en gjennomgang av alle rapporter du sender oss, men det kan ta noe tid før eventuelle endringer blir oppdatert på kartet.