Hvis du vil oppdatere bedriftsinformasjonen din raskt, kan du gå til Google Min bedrift-kontoen og administrere bedriftsoppføringen din.

Sånn rapporterer du feil på kartet

Du må gjerne informere oss dersom du ser feil som dette på Google Maps:

• Feil veinavn
  • Feil informasjon om enkel eller dobbel kjøreretning
  • Veien er tegnet feil
  • Veien er stengt
  • Veien eksisterer ikke
  • Feil adresse eller markørposisjon

Merknader:

• For at vi skal få endret informasjon om en bedrift eller et landemerke, kan du foreslå en endring.
  • Det er bare i visse land og områder du kan rapportere om feil på kartet.

Fortell oss om en feil

1. Åpne Google Maps, og påse at du er pålogget.
  2. For å rapportere om et problem med en adresse, søk etter den aktuelle adressen, eller klikk på kartet for å plassere en knappenål på det aktuelle punktet.
  3. Klikk på Send tilbakemelding nede til høyre.
  4. Velg Rapportér et dataproblem.
  5. Følg veiledningen.
  6. Klikk på Send.

Hvor lang tid tar det før endringene publiseres?

Vi tar først en gjennomgang av rapportene dine, så det kan ta litt tid før kartet blir oppdatert. Google kan sende deg e-post med statusoppdateringer om rapportene dine.