Als u uw bedrijfsinformatie snel wilt updaten, gaat u naar uw Google Mijn Bedrijf-account om uw bedrijfsvermelding te beheren.

Instructies voor het melden van een ​​fout op de kaart

U kunt ons laten weten of u fouten in Google Maps ziet, zoals:

• Onjuiste wegnaam
  • Verkeerde informatie over eenrichtings- en tweerichtingswegen
  • Onjuist getekende weg
  • Gesloten weg
  • Een weg die niet bestaat
  • Een verkeerd adres of verkeerde markeringslocatie

Opmerkingen:

• Als u informatie over een bedrijf of herkenningspunt wilt bewerken, kunt u een bewerking voorstellen.
  • U kunt alleen een fout op de kaart in sommige landen en regio's melden.

Geef een fout aan ons door

1. Open Google Maps en zorg ervoor dat u bent ingelogd.
  2. Als u een ​​probleem over een adres wilt melden, zoekt u naar dat adres of klikt u op de kaart om een speld neer te zetten.
  3. Klik rechtsonder op Feedback verzenden.
  4. Kies Gegevensprobleem melden.
  5. Volg de instructies.
  6. Klik op Verzenden.

Hoe lang het duurt voordat correcties worden gepubliceerd

We beoordelen uw meldingen, daarom kan het enige tijd duren voordat de kaart wordt geüpdatet. Google stuurt u mogelijk een e-mail over de status van uw meldingen.