Hvis du hurtigt vil opdatere dine virksomhedsoplysninger, kan du gå til din Google My Business-konto og administrere din virksomhedsfortegnelse.

Rapportér fejl i data eller indhold på Google Maps

Denne artikel kan hjælpe dig med at finde løsninger på fejl, som du kan støde på i Maps.

Vigtigt! Det er kun i nogle lande og områder, du kan hjælpe os med at rette en fejl i Maps.

Tilføj eller rediger oplysninger om steder

Du kan offentligt tilføje manglende steder, f.eks. offentlige vartegn, caféer eller andre lokale virksomheder, på kortet. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer et manglende sted på Maps.

Du kan tilføje eller redigere oplysninger om et sted eller en virksomhed, f.eks. navn, adresse, åbningstider eller andre fakta. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer oplysninger om et sted.

Tilføj eller ret adresser

Du kan tilføje eller rette postadresser, rette, hvor pakker skal leveres, eller justere markørplaceringer. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med adresser her.

Tilføj eller ret en vej

Hvis der mangler en vej på kortet i Google Maps, eller du ser noget på kortet, som ikke er korrekt, kan du give os besked om dette.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller løser et problem med en vej, her.

Fjern en forkert eller svigagtig fortegnelse

Du kan rapportere virksomheder eller navnene på steder for personefterligning, som spam eller som stødende, falsk eller upassende indhold.

Tip! Hvis der er tale om problemer af juridisk karakter, f.eks. tvister vedrørende ophavsret eller varemærker, skal du indsende en rapport.

1. Åbn Google Maps Maps.
  2. Find det sted, du vil rapportere til gennemgang.
  3. Vælg stedet og derefter Foreslå en ændring og derefter Luk eller fjern.
  4. Vælg årsagen til, at stedet bør fjernes.
  5. Klik på Send.

Find dine redigeringer, og forstå deres status

På din telefon eller tablet kan du se en liste over de redigeringer og steder, som du har tilføjet på Google Maps. Dine redigeringer er kun synlige for dig. Du får muligvis ikke Local Guide-point, hvis en anden allerede har redigeret det samme sted før dig.

Få flere oplysninger om dine Maps-redigeringer her.

Rapportér andre indholdsfejl i Google Maps

Rapportér forkerte benzinpriser

Tankstationer viser de aktuelle benzinpriser på deres virksomhedsprofil i Google Maps og på Søgning. Kunderne kan finde benzinpriser ved at søge efter "tankstationer" eller et bestemt brand.

Kontakt OPIS, hvis de viste benzinpriser er forkerte.

Sløring af billeder i fugleperspektiv
Vi bestræber os på at sikre, at vores billeder overholder lovene i de lande, de bliver vist i, men brugerne kan indsende juridiske klager via vores webformularer for at anmode om at få indhold fjernet på grundlag af lokale love.
Google slører kun billeder i fugleperspektiv af juridiske årsager eller af hensyn til den nationale sikkerhed.
Hvis du mener, at et billede bør fjernes af en af disse årsager, kan du indsende en anmodning om at få det fjernet her. Hvis du repræsenterer en offentlig enhed, kan du bruge denne formular til at anmode om at få indhold fjernet.