Hvis du hurtigt vil opdatere dine virksomhedsoplysninger, kan du gå til din Google My Business-konto og administrere din virksomhedsfortegnelse.

Rapportér fejl på kortet

Hvis der mangler en vej på kortet i Google Maps, eller du ser noget på kortet, som ikke er korrekt, kan du give os besked om dette. Vi vil f.eks. gerne have besked, hvis du opdager følgende typer fejl i Google Maps:

• Forkerte vejnavne
  • Forkerte eller manglende oplysninger om kørselsretninger på veje
  • En vej, der er tegnet forkert
  • Vejspærringer
  • En vej på kortet, der ikke findes
  • Manglende veje
  • Forkerte adresser eller markørplaceringer

Bemærk!

Fortæl os om en fejl

1. Åbn Google Maps. Sørg for, at du er logget ind.
  2. Klik på Menu Menuog dernæst øverst til venstre Send feedback og dernæst Rediger kortet.
  3. Følg vejledningen.
  4. Klik på Send.

Bemærk!

• Du kan ikke rapportere et problem, hvis du bruger Maps i Lite-tilstand.
  • Vi skal først gennemgå dine rapporteringer, så der kan gå et stykke tid, inden kortet opdateres med dine ændringer.