Hvis du hurtigt vil opdatere dine virksomhedsoplysninger, kan du gå til din Google My Business-konto og administrere din virksomhedsfortegnelse.

Sådan rapporterer du en fejl på kortet

Hvis du finder fejl i Google Maps, f.eks. en forkert adresse eller forkerte virksomhedsoplysninger, kan du give os besked ved at foreslå en ændring. Indsend en retslig anmodning, hvis du mener, noget bør fjernes af juridiske årsager.

Bemærk! Det er kun muligt at foreslå en ændring i nogle lande og områder.

Rapportér en fejl på kortet

1. Åbn Google Maps, og tjek, at du er logget ind.
  2. Klik på Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Send feedback.
  4. Vælg Rapportér et dataproblem.
  5. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  6. Klik på Send.

Bemærk!

• Hvis du søger efter et sted og opdager forkerte virksomhedsoplysninger, kan du foreslå ændringer ved at klikke på Foreslå en ændring.
  • Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke foreslå redigeringer.

Hvor lang tid går der, inden rettelserne offentliggøres?

Vi gennemgår dine redigeringer, så der kan gå et stykke tid, inden kortet opdateres med dine ændringer. Google sender dig i visse tilfælde en e-mail med status på dine ændringer og videresender muligvis også spørgsmål til dig fra andre personer, der gennemgår dine ændringer.

Hvilke problemtyper kan du rapportere?

Nedenfor finder du en liste over, hvad du kan fortælle os om.

Steder som virksomhedsfortegnelser, lufthavne og parker
  • Lukket permanent eller eksisterer ikke
  • Navn
  • Adresse
  • Kategori
  • Markørplacering
  • Telefonnummer
  • Website
  • Åbningstider
Adresser
  • Adresse
  • Markørplacering
Veje
  • Forkert navn
  • Forkert vejretning (ensrettet/dobbeltrettet)
  • Forkert tegnet vej
  • Lukket vej
  • Eksisterer ikke

Rapportér andre problemer

Rapportér et billede
  1. Åbn Google Maps.
  2. Søg efter et sted.
  3. Vælg et billede
  4. Klik på Rapportér et problem nederst til højre.
  5. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  6. Klik på Send.
Slør eller fjern et Street View-billede

Hvis du ser et Street View-billede med upassende indhold, kan du anmode om at få billedet sløret eller fjernet.

Oplysningerne i min virksomhedsfortegnelse er forkerte

Hvis du ejer en virksomhed, kan du administrere oplysningerne i din fortegnelse gratis via Google My Business. Du kan hurtigt administrere oplysninger som åbningstider, adresse og billeder.

Hvis du vil opdatere dine virksomhedsoplysninger på Google Maps, skal du gøre krav på og bekræfte din virksomhed via din computer.

Når du har gjort krav på og bekræftet din virksomhed, kan du opdatere dine virksomhedsoplysninger.

Forkerte virksomhedsbeskrivelser

Google bestræber sig på at vise præcise, opdaterede og korte beskrivelser af virksomheder. Vi fjerner ikke beskrivelser, blot fordi de er uklare eller negative. Vi fjerner kun følgende:

• Søgeord og anmeldelseskodestykker, der er blevet knyttet til et ikke-relateret sted.
  • Redaktionelle resuméer, hvis de inkluderede oplysninger beskriver tjenester, som virksomheden ikke tilbyder.

Hvis du vil, kan du rapportere en forkert virksomhedsbeskrivelse.

Få flere oplysninger om politikkerne for lokale anmeldelser.

Fortæl os om manglende steder, eller send feedback

Fortæl os om andre problemer ved at klikke på en af ​​mulighederne nedenfor.