Hvis du hurtigt vil opdatere dine virksomhedsoplysninger, kan du gå til din Google My Business-konto og administrere din virksomhedsfortegnelse.

Sådan rapporterer du en fejl på kortet

Fortæl os, hvis du ser fejl på Google Maps, f.eks.:

• Forkert vejnavn
  • Forkerte eller manglende oplysninger om ensretning af en vej
  • En vej, der er tegnet forkert
  • En lukket vej
  • En vej, der ikke findes
  • En forkert adresse eller markørplacering

Bemærk!

• Hvis du vil redigere oplysninger om en virksomhed eller et vartegn, kan du foreslå en ændring.
  • Du kan kun rapportere fejl på kortet for nogle lande og områder.

Fortæl os om en fejl

1. Åbn Google Maps, og tjek, at du er logget ind.
  2. Du rapporterer en fejl i en adresse ved at søge efter den pågældende adresse eller klikke på kortet for at tilføje en markør.
  3. Klik på Send feedback nederst til højre.
  4. Vælg Rapportér et dataproblem.
  5. Følg vejledningen.
  6. Klik på Send.

Hvor lang tid går der, inden rettelserne offentliggøres?

Vi skal først gennemgå dine rapporteringer, så der kan gå et stykke tid, inden kortet opdateres med dine ændringer. Google sender dig i nogle tilfælde en e-mail med status på dine rapporteringer.