Sådan rapporterer du et dataproblem

Du kan fortælle os, hvis du finder en fejl på kortet, f.eks. forkerte virksomhedsoplysninger eller et forkert vejnavn, ved at følge nedenstående vejledning. Hvis der er indhold, som du mener bør fjernes af juridiske årsager, skal du indsende en retslig anmodning.

Bemærk! Det er kun muligt at rapportere dataproblemer i nogle lande og områder.

Du rapporterer et problem med oplysningerne på Google Maps ved at følge disse trin.

Dette kan du rapportere

Du kan rapportere et problem vedrørende en virksomhed, en adresse eller en vej. Du kan fortælle os om følgende, afhængigt af hvad du rapporterer om:

• Virksomhedsnavn
  • Adresse
  • Kategori
  • Markørplacering
  • Telefonnummer
  • Website
  • Åbningstider
  • Et sted, der er lukket permanent eller ikke findes

Hvis det problem, som du oplever, ikke er dækket af ovenstående liste, kan du fortælle os om det ved at sende feedback.

Rapportér et problem

På en computer
  1. Åbn Google Maps, og kontrollér, at du er logget ind.
  2. Klik på hovedmenuen øverst til venstre.
  3. Klik på Send feedback.
  4. Vælg Rapportér et dataproblem.
  5. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  6. Klik på Send.

Tip! Hvis du søger efter et sted og opdager forkerte virksomhedsoplysninger, kan du foreslå en ændring ved hjælp af Foreslå en ændring.

Bemærk! Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke rapportere et dataproblem på Google Maps.

På en telefon eller tablet

Rapportér et dataproblem fra menuen

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Tryk på menuen > Send feedback > Rapportér et dataproblem.

På en iPhone eller iPad

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Tryk på menuen > Hjælp og feedback > Send feedback > Rapportér et dataproblem.

Rapportér et problem efter at have søgt efter et sted

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på et punkt på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse forneden.
  4. Rul ned, og tryk på Foreslå en ændring eller Rapportér et problem.
  5. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  6. Tryk på pilen eller Send øverst til højre.

Bemærk! Du kan også bruge Google Map Maker til at redigere steder, som betyder noget for dig, på Google Maps.

Det tager lidt tid at gennemgå ændringerne

Vi gennemgår dine ændringer, så der kan gå et stykke tid, før ændringerne vises på kortet. Google sender dig muligvis en e-mail om statussen på dine ændringer og videresender muligvis også spørgsmål til dig fra andre brugere, der gennemgår dine ændringer.

Send os andre typer feedback

Hvis vil fortælle os om et sted, som ikke er med på kortet, kan du tilføje et manglende sted. Du kan også fortælle os om dine generelle oplevelser med brugen af Maps.

Rapportér et billede eller et Street View-billede

Du kan rapportere et billede i Google Maps-appen eller rapportere et Street View-billede.

Sådan rapporterer du et billede i Maps-appen

Hvis du vil rapportere et billede på din mobilenhed, skal du have den nyeste version af Maps-appen.

Download den nyeste version

Rapportér et billede

Du rapporterer et upassende billede i Maps-appen ved at følge disse trin.

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på et punkt på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse forneden.
  4. Tryk på billeder.
  5. Vælg et billede.
  6. Tryk på flaget nederst til højre.
Rapportér et Street View-billede

Hvis du vil rapportere et billede på din mobilenhed, skal du have den nyeste version af Street View-appen.

Download Street View-appen

Rapportér et Street View-billede

Fortæl os, hvis du ser et Street View-billede med upassende indhold, f.eks. et sløret billede eller andre former for dårlig billedkvalitet.

Tips til fejlfinding

Jeg har fulgt vejledningen, men oplysningerne er stadig forkerte

Hvis der stadig er fejl på kortet, kan du bruge Google Map Maker til selv at rette oplysningerne. Ændringer, der foretages i Map Maker, vises live, når kontrollørerne har bekræftet, at de er korrekte.

Der vises personlige oplysninger for en virksomhed, som ikke er relateret til personen

Hvis der vises personlige oplysninger som søgeresultat ved en søgning efter en virksomhed eller et sted på Google Maps, Google+ eller Google Søgning, skal du give os besked ved at følge disse trin.

1. Åbn Google Maps, og kontrollér, at du er logget ind.
  2. Søg efter virksomheden.
  3. Klik på Foreslå en ændring under søgefeltet.
  4. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  5. Klik på Send.
Satellitbilleder skal opdateres

Du kan ikke rapportere satellitbilleder, men du kan bruge værktøjet Følg din verden til at finde ud af, hvornår der bliver nye billeder tilgængelige.

Kørselsvejledningen er forkert

På en computer

1. Åbn Google Maps, og kontrollér, at du er logget ind.
  2. Hent rutevejledning.
  3. Klik på hovedmenuen øverst til venstre.
  4. Klik på Send feedback.
  5. Vælg Rapportér et dataproblem.
  6. Følg vejledningen for at rapportere problemet.
  7. Klik på Send.

På en telefon eller tablet

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på et punkt på kortet.
  3. Tryk på navnet på destinationen forneden.
  4. Stryg opad for at få flere oplysninger.
  5. Tryk på Foreslå en ændring eller Rapportér et problem.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at sende din feedback.

Hvis vejledningen om vejbaner er forkert, skal du følge disse trin.

1. Åbn Google Maps-appen maps.
  2. Søg efter et sted, og start sving for sving-navigationen.
  3. Tryk på vejbanesymbolet øverst til venstre.
  4. Vælg det problem, som du oplevede.
  5. Når du sender en rapport til os, modtager vi din omtrentlige placering. Vi indsamler ikke oplysninger såsom din samlede rute, eller hvor du er på vej til.

Vigtigt! Forsøg ikke at sende din rapport under kørslen. Hold øjnene på vejen, og overhold færdselslovene, mens du kører.