Per actualitzar ràpidament la informació de la vostra empresa, aneu al compte de Google My Business i gestioneu-ne la fitxa.

Informar d'errors al mapa

Si cal afegir una carretera a Google Maps o detecteu algun error al mapa, podeu comunicar-nos-ho. A continuació es mostren alguns exemples d'errors:

• noms de carreteres incorrectes
  • informació errònia sobre sentit únic o doble
  • traçat de carretera incorrecte
  • carreteres tallades
  • carreteres al mapa que no existeixen
  • carreteres que falten
  • adreces o ubicacions de marcador incorrectes

Notes:

Informar sobre un error

1. Obriu Google Maps. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió.
  2. A l'extrem superior esquerre, toqueu Menú MenúDesprésEnvia suggeriments Després Edita el mapa.
  3. Seguiu les instruccions.
  4. Feu clic a Envia.

Notes:

• Si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podeu informar de cap error.
  • Com que revisem els informes que ens envieu, pot ser que de vegades els canvis tardin una mica a mostrar-se al mapa.

Ha resultat útil aquest article?