To quickly update your business information, go to your Google My Business account and manage your business listing.

Passos per informar sobre un error al mapa

Si trobeu errors a Google Maps, com ara una adreça errònia o informació incorrecta d'una empresa, ens en podeu informar seguint les instruccions que hi ha a continuació. Si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Nota: només es pot informar de problemes relacionats amb les dades en alguns països i algunes regions.

Informar sobre un error al mapa

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú .
  3. Feu clic a Envieu suggeriments.
  4. Trieu Informeu d'un problema de dades.
  5. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  6. Feu clic a Envia.

Notes:

• Si cerqueu un lloc i veieu dades d'una empresa que no són correctes, podeu suggerir modificacions fent clic a Suggeriu un canvi.
  • Si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podreu informar Google Maps sobre problemes relacionats amb les dades.

Quant tarden a publicar-se les correccions

Com que revisem les modificacions que ens envieu, pot ser que els canvis tardin una mica a mostrar-se al mapa. També és possible que rebeu correus electrònics de Google amb informació sobre l'estat de les modificacions o amb preguntes de les persones que les estan revisant.

Sobre quina mena de problemes es pot informar

A continuació, trobareu una llista de coses sobre les quals ens podeu informar.

Llocs com ara una empresa, un aeroport o un parc
  • Lloc que ha tancat permanentment, ha canviat d'ubicació o ja no existeix
  • Nom
  • Adreça
  • Categoria
  • Ubicació del marcador
  • Número de telèfon
  • Lloc web
  • Horari
Carreteres
  • Nom incorrecte
  • Informació incorrecta sobre si la carretera és d'un sentit o de doble sentit
  • Traçat de carretera incorrecte
  • Carretera tancada
  • No existeix

Informar d'altres problemes

Informar d'una foto
  1. Obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. Trieu una foto.
  4. A la part inferior dreta, feu clic a Informeu d'un problema.
  5. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  6. Feu clic a Envia.
Desenfocar o retirar una foto de Street View

Si veieu una foto a Street View amb contingut inadequat, podeu sol·licitar que es desenfoqui o bé es retiri.

La informació de la fitxa de la meva empresa no és correcta

Si teniu una empresa, podeu gestionar-ne la informació de manera gratuïta mitjançant Google My Business. Hi podreu administrar en un moment dades com l'horari d'obertura, l'adreça i les fotos.

Per actualitzar la informació de la vostra empresa a Google Maps, reclameu i verifiqueu l'empresa des de l'ordinador.

Un cop reclamada i verificada l'empresa, podreu actualitzar-ne la informació.

Descripcions d'empresa incorrectes

Google s'esforça per mostrar una descripció breu, exacta i actualitzada de les empreses. No suprimim cap descripció perquè sigui poc clara o negativa. Només suprimim el següent:

• Paraules clau i fragments de ressenyes que s'han associat a un lloc equivocat.
  • Resums editorials que inclouen informació sobre serveis que l'empresa no ofereix.

Si voleu, ens podeu informar sobre descripcions d'empresa incorrectes.

Obteniu més informació sobre les polítiques de ressenyes locals.

Ha resultat útil aquest article?