Per actualitzar ràpidament la informació de la vostra empresa, aneu al compte de Google My Business i gestioneu-ne la fitxa.

Passos per informar sobre un error al mapa

Ens podeu fer saber si trobeu errors a Google Maps, com ara:

• Nom de carretera incorrecte
  • Informació errònia sobre sentit únic o doble
  • Traçat de carretera incorrecte
  • Carretera tancada
  • Carretera inexistent
  • Adreça o ubicació de marcador incorrecta

Notes:

• Per editar informació sobre una empresa o un punt de referència, podeu suggerir un canvi.
  • L'enviament d'informació sobre errors al mapa només és disponible a països i regions determinats.

Informar sobre un error

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Per informar d'un problema amb una adreça, cerqueu-la o bé feu clic al mapa per col·locar-hi un marcador.
  3. A l'extrem inferior dret, feu clic a Envieu suggeriments.
  4. Trieu Informeu d'un problema de dades.
  5. Seguiu les instruccions.
  6. Feu clic a Envia.

Quant tarden a publicar-se les correccions

Com que revisem els informes que ens envieu, pot ser que els canvis tardin una mica a mostrar-se al mapa. També és possible que rebeu correus electrònics de Google amb informació sobre l'estat dels informes.

Ha resultat útil aquest article?