Com s'informa d'un problema relacionat amb les dades

Si detecteu cap problema al mapa, com ara informació incorrecta sobre un negoci o bé que el nom d'un carrer està equivocat, podeu fer-nos-ho saber seguint les instruccions que trobareu a continuació. Si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una ordre judicial.

Nota: només es pot informar de problemes relacionats amb les dades en alguns països i algunes regions.

Per informar d'un problema relacionat amb la informació de Google Maps, seguiu els passos següents.

De quin contingut podeu informar

Podeu informar de problemes en un negoci, una adreça o un carrer. En funció del contingut del qual estigueu informant, a continuació us mostrem una llista de les qüestions que ens podeu notificar:

• Nom del negoci
  • Adreça
  • Categoria
  • Ubicació del marcador
  • Número de telèfon
  • Lloc web
  • Horari comercial
  • Lloc tancat permanentment o que no existeix

Si el problema que teniu no és a la llista, feu-nos-ho saber mitjançant un comentari.

Informar d'un problema

Ordinador
  1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. A la part superior esquerra, feu clic al menú principal .
  3. Feu clic a Envieu suggeriments.
  4. Trieu Informeu d'un problema de dades.
  5. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  6. Feu clic a Envia.

Consell: si cerqueu un lloc i veieu dades d'un negoci que no són correctes, podeu suggerir-hi modificacions fent clic a Suggeriu un canvi.

Nota: si feu servir el mode bàsic de Maps, no podeu informar Google Maps sobre problemes relacionats amb les dades.

Telèfon o tauleta

Informar d'un problema relacionat amb les dades des del menú

Telèfon o tauleta Android

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Toqueu el menú > Envieu suggeriments > Informeu d'un problema de dades.

iPhone o iPad

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Toqueu el menú > Ajuda i suggeriments > Envieu suggeriments > Informeu d'un problema de dades.

Informar d'un problema relacionat amb les dades després de cercar un lloc

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu un punt al mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Suggeriu un canvi o Informeu d'un problema.
  5. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  6. A la part superior dreta, toqueu la fletxa o bé l'opció Envia.

Nota: també podeu fer servir Google Map Maker per editar els llocs que us interessin a Google Maps.

Quant dura el procés de revisió de les modificacions

Revisem totes les modificacions, per la qual cosa pot ser que els canvis que feu triguin una mica a mostrar-se al mapa. És possible que rebeu un correu electrònic de Google amb informació sobre l'estat de les vostres modificacions o amb preguntes dels usuaris que les estan revisant.

Enviar-nos altres tipus de suggeriments

Per fer-nos saber que un lloc no és al mapa, afegiu un lloc que no surt. També ens podeu explicar la vostra experiència general amb Maps.

Informar d'una foto o d'una imatge de Street View

Podeu informar d'una foto de l'aplicació Google Maps o informar d'una imatge de Street View.

Informar d'una foto a l'aplicació Maps

Per informar d'una foto al dispositiu mòbil, cal que tingueu l'última versió de l'aplicació Maps.

Baixar l'última versió

Informar d'una foto

Per informar d'una foto inadequada a l'aplicació Maps, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu un punt al mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Toqueu fotos.
  5. Seleccioneu una foto.
  6. A la part inferior dreta, toqueu la bandera .
Informar d'una imatge de Street View

Per informar d'una imatge al dispositiu mòbil, cal que tingueu l'última versió de l'aplicació Street View.

Baixar l'aplicació Street View

Informar d'una imatge de Street View

Feu-nos saber si heu vist una imatge de Street View amb contingut inadequat, com ara una imatge desenfocada o de mala qualitat.

Consells per resoldre problemes

He seguit els passos i la informació continua sent incorrecta

Si el mapa encara està equivocat, podeu fer servir Google Map Maker per corregir la informació. Les modificacions de Map Maker es publiquen quan els revisors confirmen que són correctes.

Hi ha informació personal en un negoci que no és pertinent

Si es mostra informació personal al resultat de la cerca d'un negoci o un lloc a Maps, Google+ o la Cerca de Google, informeu-nos-en seguint els passos següents.

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Cerqueu el negoci.
  3. A sota del quadre de cerca, feu clic a Suggeriu un canvi.
  4. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  5. Feu clic a Envia.
Cal actualitzar les imatges per satèl·lit

No podeu informar de les imatges per satèl·lit, però sí que podeu fer servir l'eina Follow Your World per esbrinar quan estaran disponibles les imatges noves.

Les indicacions per arribar amb cotxe estan equivocades

Ordinador

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Obteniu indicacions.
  3. A la part superior esquerra, feu clic al menú principal .
  4. Feu clic a Envieu suggeriments.
  5. Trieu Informeu d'un problema de dades.
  6. Per informar-nos del problema amb què us trobeu, seguiu les instruccions.
  7. Feu clic a Envia.

Telèfon o tauleta

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu un punt al mapa.
  3. Al final de la pantalla, toqueu el nom de la destinació.
  4. Llisqueu cap amunt per veure més informació.
  5. Toqueu Suggeriu un canvi o Informeu d'un problema.
  6. Seguiu les indicacions que es mostrin a la pantalla per enviar els vostres suggeriments.

Si les indicacions per carretera són incorrectes, seguiu els passos següents.

1. Obriu l'aplicació Google Maps maps.
  2. Cerqueu un lloc i inicieu la navegació pas a pas.
  3. A la part superior esquerra, toqueu el símbol de la carretera.
  4. Seleccioneu el problema que heu tingut.
  5. Quan ens envieu un informe, obtenim la vostra ubicació aproximada. No recopilem informació com ara la vostra ruta general ni la destinació.

Important: no proveu d’enviar l’informe mentre conduïu. Al cotxe, no perdeu de vista la carretera i compliu el codi de circulació.

Ha resultat útil aquest article?