Per actualitzar ràpidament la informació de la vostra empresa, aneu al compte de Google My Business i gestioneu-ne la fitxa.

Informar d'errors en les dades o el contingut de Google Maps

Aquest article us pot ajudar a trobar solucions per als errors que us podeu trobar a Maps.

Important: només es pot informar d'errors a Maps en alguns països i algunes regions.

Afegir o editar la informació sobre llocs

Podeu afegir públicament al mapa llocs que no hi surten, com ara punts de referència públics, cafeteries o altres empreses locals. Obteniu més informació sobre com podeu afegir un lloc que no surt a Maps.

Podeu afegir o editar la informació sobre un lloc o una empresa, com ara el nom, l'adreça, l'horari o altres dades. Obteniu més informació sobre com podeu afegir o editar la informació sobre un lloc.

Afegir o corregir adreces

Podeu afegir o editar públicament adreces postals, corregir el lloc on s'han d'entregar paquets o ajustar la ubicació dels marcadors. Obteniu més informació sobre com podeu corregir adreces.

Afegir o corregir una via

Si cal afegir vies a Google Maps o veieu alguna incorrecció al mapa, podeu indicar-nos-ho.

Obteniu més informació sobre com podeu afegir o corregir una via.

Suprimir una fitxa incorrecta o fraudulenta

Podeu informar d'empreses o de noms de llocs si hi detecteu una suplantació d'identitat o bé contingut brossa, ofensiu, fals o inadequat.

Nota: en cas de problemes legals, com ara conflictes per drets d'autor o marques comercials, envieu un informe.

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu el lloc del qual voleu informar perquè es revisi.
  3. Seleccioneu el lloc i, a continuació, Suggereix un canvi i, a continuació, Tanca o suprimeix.
  4. Trieu el motiu pel qual s'hauria de suprimir el lloc.
  5. Feu clic a Envia.

Trobar les modificacions i entendre'n l'estat

Al telèfon o a la tauleta, podeu trobar una llista dels canvis i dels llocs que heu afegit a Google Maps. Tingueu present que ningú més no pot veure les vostres modificacions. És possible que no obtingueu punts de Local Guide si un altre usuari ja ha editat el lloc anteriorment.

Obteniu més informació sobre els canvis que heu fet a Maps.

Informar d'altres errors de contingut a Google Maps

Informar de preus incorrectes de la benzina

Les benzineres mostren els preus actuals de la benzina als seus perfils d'empresa a Google Maps i a la Cerca. Per trobar els preus de la benzina, els clients poden cercar "benzineres" o una marca concreta.

Si les dades de preus de la benzina són incorrectes, contacta amb OPIS.

Desenfocament de les imatges aèries
Tot i que ens esforcem per assegurar-nos que les nostres imatges compleixen la legislació del país corresponent, els usuaris poden enviar reclamacions legals mitjançant els nostres formularis web per sol·licitar la supressió de contingut basat en la legislació local.
Google no desenfocarà les imatges aèries, excepte per motius legals o de seguretat nacional.
Si creieu que alguna imatge s'hauria de suprimir per aquests motius, podeu registrar una sol·licitud per suprimir-la aquí. Si formeu part d'una entitat governamental, podeu sol·licitar que se suprimeixi el contingut mitjançant aquest formulari