Rapportera fel på kartan

Meddela oss om vi behöver lägga till vägar i Google Maps eller om något på kartan inte stämmer. Berätta om du hittar fel i Google Maps, som

• felaktiga vägnamn
  • fel information om enkel- och dubbelriktade vägar
  • felaktigt dragna vägar
  • avstängda vägar
  • vägar på kartan som inte existerar
  • vägar som saknas
  • felaktiga adresser eller markörpositioner.

Informera oss om fel

1. Öppna Google Maps på datorn. Kontrollera att du är inloggad.
  2. Klicka på menyn längst upp till vänster Meny följt av Skicka feedback följt av Redigera kartan.
  3. Följ anvisningarna.
  4. Klicka på Skicka.

Obs!

• Om du använder Maps i begränsat läge kan du inte rapportera problem.
  • Eftersom vi granskar dina rapporter kan det ibland ta tid innan ändringarna visas på kartan.

Rapportera ett bildproblem

Gör så här om du hittar en bild som du vill att vi ska göra ännu mer oskarp eller som du anser har ett stötande innehåll:

1. Leta reda på bilden.
  2. Klicka eller tryck på Rapportera ett problem
    • På datorer hittar du Rapportera ett problem längst ned till höger i bildfönstret.
    • På mobila enheter hittar du Rapportera ett problem genom att trycka på flaggan eller menyknapparna.
  3. Välj relevant problem och skicka in rapporten. Vi behandlar den så snart vi kan.

Andra felsökningsalternativ