Een fout op de kaart melden

Belangrijk: Vanwege de COVID-19-crisis hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze teamleden te beschermen en geven we prioriteit aan essentiële services. Als gevolg hiervan gelden er mogelijk tijdelijk beperkingen voor de manier waarop u kunt bijdragen aan Maps. Ook kan de verwerking van bijdragen langer duren.

Als we wegen moeten toevoegen aan Google Maps of iets op de kaart niet klopt, kunt u ons dit laten weten. Stel ons op de hoogte van fouten in Google Maps, zoals:

• onjuiste wegnamen,
  • verkeerde informatie over eenrichtings- en tweerichtingswegen,
  • onjuist getekende wegen,
  • wegafsluitingen,
  • een weg op de kaart die niet bestaat,
  • ontbrekende wegen,
  • verkeerde adressen of markeringslocaties.

Een fout aan ons doorgeven

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Feedback sturen.
  3. Er wordt nu een venster geopend. Selecteer hierin waarover u feedback wilt geven.
  4. Volg de instructies.
  5. Klik op Verzenden.

Tip: Alle meldingen worden eerst beoordeeld. Het kan daarom even duren voordat de kaart wordt geüpdatet.

Een ontbrekende weg toevoegen

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu.
  3. Klik onderaan op Feedback sturen en dan Ontbrekende weg.
  4. Klik op de locatie op de kaart waar de ontbrekende weg moet komen.
  5. Geef de naam van de weg op en verstrek eventuele aanvullende informatie.
  6. Klik op Verzenden.

Andere opties om problemen op te lossen

Alleen in bepaalde landen en regio's kunt u ons helpen een fout in Google Maps te corrigeren.