Skicka feedback i Google Maps

Vi försöker alltid förbättra Google Maps och vill gärna ha dina synpunkter. Berätta för oss vad du gillar och inte gillar och om fel du hittar. Om du anser att något ska tas bort av juridiska skäl kan du skicka in en juridisk begäran.

Typer av feedback

Du kan skicka in tre typer av feedback:

Skicka feedback om Maps

Följ stegen nedan om du vill berätta om dina upplevelser av Maps för oss.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Hjälp och feedback.
  3. Välj ett feedbackalternativ.

Skicka feedback genom att skaka mobilen eller surfplattan

Skaka mobilen eller surfplattan när du vill skicka feedback. Då tas en skärmdump av Google Maps-skärmen som hjälper oss att förstå vad som händer. Du kan ta bort skärmdumpen om den inte behövs.

Så här aktiverar och inaktiverar du skakfunktionen för feedback:

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar Inställningar.
  3. Markera rutan eller aktivera Skaka för att skicka feedback.

Tips för konstruktiv feedback

• Var så specifik som möjligt. Är du osäker på vad något heter, beskriv det i stället. Ju mer vi få veta, desto större är chansen att vi kan rätta till det.
  • Ta med så mycket information du kan. Berätta vad du gjorde, vad som hände och vad du förväntade dig.