Steg för att skicka feedback

Vi försöker alltid förbättra Google Maps och vill gärna ha dina synpunkter. Berätta för oss vad du gillar och inte gillar och om fel du hittar. Om du anser att något ska tas bort av juridiska skäl ska du skicka en juridisk begäran.

Typer av feedback

Du kan skicka in tre typer av feedback:

Skicka feedback om Maps

Följ stegen nedan när du vill berätta för oss om dina upplevelser av Maps.

1. Öppna Google Maps och kontrollera att du är inloggad.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  3. Klicka på Skicka feedback.
    Obs! Om du använder Maps i begränsat läge, står det Skicka allmän feedback.
  4. Välj Dina åsikter om Maps.
  5. Komplettera dina synpunkter med en skärmdump genom att följa anvisningarna.
  6. Klicka på Skicka.

Tips på konstruktiv feedback

• Var så specifik som möjligt. Är du osäker på vad något heter, beskriv det i stället. Ju mer vi få veta, desto större är chansen att vi kan rätta till det.
  • Ta med så mycket information du kan. Berätta vad du gjorde, vad som hände och vad du förväntade dig.