Feedback sturen in Google Maps

We zijn altijd op zoek naar manieren om Google Maps te verbeteren en zijn dus benieuwd naar je mening. Vertel ons wat je leuk en minder leuk vindt of laat weten welke bugs je hebt gevonden. Als je denkt dat iets om juridische redenen moet worden verwijderd, dien je een juridisch verzoek in.

Typen feedback die u kunt verzenden

Wanneer u feedback verzendt, kunt u ons vertellen over drie soorten dingen:

1. Open Google Maps en zorg dat je bent ingelogd.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op De kaart bewerken.
  4. Kies Je mening over Maps.
  5. Volg de instructies als je een screenshot wilt toevoegen aan je feedback.
  6. Klik op Verzenden.

Tips voor het geven van goede feedback

• Wees zo specifiek mogelijk. Als je niet zeker weet wat de naam van een item is, kun je het beschrijven. Hoe meer we weten, hoe groter de kans dat we het probleem kunnen oplossen.
  • Geef ons zo veel mogelijk informatie. Vertel ons waarmee je bezig was, wat er is gebeurd en wat je verwachtte.