Palautteen lähettämisen eri vaiheet

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää Google Mapsia, joten haluamme kuulla mielipiteesi. Kerro meille, mistä pidät, mistä et pidä ja minkälaisia ongelmia olet havainnut. Jos jokin sisältökohde pitäisi mielestäsi poistaa oikeudellisista syistä, lähetä meille oikeudellinen pyyntö.

Palautteen aiheet

Voit lähettää meille palautetta seuraavista aiheista:

Mapsia koskevan palautteen lähettäminen

Noudata alla olevia ohjeita, kun haluat kertoa Maps-käyttökokemuksestasi.

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta Valikko.
  3. Valitse Lähetä palautetta.
    Huom. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, näet Lähetä yleistä palautetta ‑vaihtoehdon.
  4. Valitse Mielipiteesi Mapsista.
  5. Jos haluat lisätä palautteeseen kuvakaappauksen, noudata annettuja ohjeita.
  6. Klikkaa Lähetä.

Vinkkejä palautteen antamiseen

• Kuvaile tilannetta tarkasti. Jos et tiedä jonkin ominaisuuden nimeä, kuvaile sitä. Mitä enemmän tiedämme, sitä tehokkaammin pystymme korjaamaan ongelman.
  • Anna mahdollisimman paljon tietoja. Kerro meille, miten toimit, mitä tapahtui ja mitä oletit tapahtuvan.