Sådan sender du os feedback via Google Maps

Vi er altid på udkig efter nye idéer til, hvordan vi kan forbedre Google Maps, og vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os om positive og/eller negative ting samt eventuelle fejl, du har opdaget. Hvis der er indhold, som du mener bør fjernes af juridiske årsager, skal du indsende en retslig anmodning.

Feedbacktyper

Der er tre forskellige ting, du kan informere os om, når du sender feedback:

1. Åbn Google Maps, og log ind.
  2. Klik på menuen Menuøverst til venstre.
  3. Klik på Rediger kortet.
  4. Vælg Din mening om Maps.
  5. Følg vejledningen, hvis du vil tilføje et skærmbillede sammen med din feedback.
  6. Klik på Send.

Tips til effektiv feedback

• Vær så specifik som muligt. Hvis du er i tvivl om, hvad noget hedder, kan du beskrive det i stedet. Jo mere vi ved om et problem, desto mere sandsynligt er det, at vi kan løse det.
  • Medtag så mange oplysninger som muligt. Fortæl os, hvad du gjorde, hvad der skete, og hvad du forventede der skulle ske.