Com se'ns poden enviar suggeriments a Google Maps

Contínuament cerquem maneres de millorar Google Maps i ens encantaria rebre la vostra opinió. Digueu-nos què us agrada i què no, o bé quins errors hi heu detectat. Si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Tipus de suggeriments que es poden enviar

Podeu enviar suggeriments de tres tipus:

Enviar suggeriments sobre Maps

Per explicar-nos la vostra experiència amb Maps, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Ajuda i suggeriments i després Envia suggeriments sobre l'aplicació.
  3. Comparteix els teus suggeriments o idees sobre l'aplicació i després Envia Envia.

Agitar l'iPhone o l'iPad per enviar suggeriments

Podeu agitar el dispositiu per enviar-nos suggeriments. D'aquesta manera, es farà una captura de pantalla de Google Maps per ajudar-nos a entendre què passa. Si creieu que no és necessària, la podeu suprimir.

Per activar o desactivar l'opció "Agita per enviar suggeriments":

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del comptei després Configuració Configuració.
  3. Toqueu Agita per enviar suggeriments.

Consells per enviar bons suggeriments

• Contesteu de la manera més precisa possible. Si no esteu segur de com s'anomena alguna cosa, proveu de descriure-la. Com més informació tinguem, més fàcilment podrem resoldre el problema.
  • Incloeu tanta informació com pugueu. Expliqueu què estàveu fent, què ha passat i què esperàveu que passés.