Com se'ns poden enviar suggeriments a Google Maps

Contínuament cerquem maneres de millorar Google Maps i ens encantaria rebre la vostra opinió. Digueu-nos què us agrada i què no, o bé quins errors hi heu detectat. Si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Tipus de suggeriments que es poden enviar

Podeu enviar suggeriments de tres tipus:

1. Obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Edita el mapa.
  4. Trieu Les teves opinions sobre Maps.
  5. Per afegir una captura de pantalla al suggeriment, seguiu les instruccions corresponents.
  6. Feu clic a Envia.

Consells per enviar bons suggeriments

• Contesteu de la manera més precisa possible. Si no esteu segur de com s'anomena alguna cosa, proveu de descriure-la. Com més informació tinguem, més fàcilment podrem resoldre el problema.
  • Incloeu tanta informació com pugueu. Expliqueu què estàveu fent, què ha passat i què esperàveu que passés.