Ställa in eller ändra din hem- och jobbadress

Om du sparar din hem- och jobbadress slipper du skriva in adresserna varje gång och kan få vägbeskrivningar snabbare. Du kan också välja en symbol för hemmet och jobbet på din mobil eller surfplatta.

Tips! Du måste vara inloggad om du vill kunna ställa in, redigera och hitta din hem- och jobbsadress på kartan. Läs om hur du loggar in på Google Maps.

Ange din hem- eller jobbadress

1. Öppna Google Maps och se till att du är inloggad.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Dina platser följt av Har etikett.
  3. Välj Hem eller Arbete.
  4. Ange din hem- eller jobbadress och klicka på Spara.

Ändra din hem- eller jobbadress

1. Öppna Google Maps och kontrollera att du är inloggad.
  2. Skriv hem eller arbete i sökrutan.
  3. Klicka på Redigera vid adressen du vill ändra.
  4. Skriv en ny adress och klicka på Spara.

Radera din hem- eller jobbadress

1. Öppna Google Maps och kontrollera att du är inloggad.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Dina platser följt av Har etikett.
  3. Klicka på Stäng vid din hem- eller jobbadress.

Åtgärda problem med hem- och jobbadressen i Maps

Du måste aktivera Webb- och appaktivitet om du vill använda din hem- och jobbadress när du söker efter eller använder vägbeskrivningar. Om du inte hittar din hem- och jobbadress i Maps kan du läsa om hur du aktiverar Webb- och appaktivitet.