Oppdater innstillingene for hjem og jobb

Med hjemme- og jobbadressene i Google-kontoen din kan du gi ulike Google-produkter et personlig preg.

Hvis du stiller inn en hjemme- og jobbadresse for Google-kontoen din, får du mer relevante resultater og veibeskrivelser raskere. Vi bruker disse adressene for å gi opplevelsen din et personlig preg på Google. Vi kan for eksempel vise søkeresultater i nærheten av der du bor, gi deg veibeskrivelser til jobben og vise mer relevante annonser. Du kan når som helst fjerne adressene fra Google-kontoen din.

Legg til eller endre hjemme- eller jobbadressen din

1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Profil og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Personopplysninger øverst.
  4. Under «Adresser» trykker du på Hjemme eller Jobb.
  5. Legg inn den nye adressen.
  6. Trykk på Lagre.

Tips: Det er bare du som har tilgang til hjemme- og jobbadressene. Hvis du vil gjøre en adresse offentlig i Google-kontoen din, kan du legge den til som profiladresse.

Fjern hjemme- eller jobbadressen din

1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Profil og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Personopplysninger øverst.
  4. Under «Adresser» trykker du på Hjemme eller Jobb.
  5. Trykk på Fjern.

Fest veibeskrivelser hjem eller til jobb

På «Start»-fanen i Google Maps finner du turene du har festet, sammen med den forventede ankomsttiden og informasjon om trafikken. Finn ut mer om favoritturene dine.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter hjemme- eller jobbadressen din.
  3. Trykk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse.
  4. Velg transportmåte.
  5. Trykk på Hjem eller Jobb.
  6. Trykk på Fest nederst.

Velg et ikon for hjemme- eller jobbadressen

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet.
  3. Under «Listene dine» trykker du på Merket.
  4. Ved siden av «Hjem» eller «Jobb» trykker du på Mer Mer og så Endre ikon.
  5. Velg et ikon for hjemme- eller jobbadressen.
  6. Trykk på Lagre.