Google Apper
Hovedmeny

Legg inn eller endre hjemme- og jobbadressen din

Hvis du lagrer hjemme- og jobbadressene dine, kan du få veibeskrivelser enklere og raskere. På telefonen eller nettbrettet kan du også velge et ikon for hjem og jobb.

Merk: Du må være pålogget for å kunne legge inn, redigere og se hjemme- og jobbadressen din på kartet. Finn ut hvordan du logger på Google Maps.

Angi hjemme- eller jobbadressen din

1. Åpne Google Maps, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Velg Hjem eller Jobb.
  4. Skriv inn hjemme- eller jobbadressen din, og trykk deretter på Lagre.

Merk: Hvis du bruker Maps i Lite-modus, kan du ikke angi hjemme- og jobbadressen din.

Endre hjemme- eller jobbadressen din

1. Åpne Google Maps, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Velg Hjem eller Jobb.
  4. Klikk på Endre etiketten.
  5. Skriv inn hjemme- eller jobbadressen din, og trykk deretter på Lagre.

Slett hjemme- eller jobbadressen din

1. Åpne Google Maps, og sjekk at du er pålogget.
  2. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine steder og deretter Merket.
  3. Klikk på Lukk ved siden av hjemme- eller jobbadressen din.

Få veibeskrivelse til hjemmet eller arbeidsstedet ditt

1. Søk etter et sted.
  2. Klikk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nedenfor søkefeltet. Stedet vises deretter som destinasjon.
  3. Velg Hjem eller Arbeid som startpunkt. Veibeskrivelsen vises på kartet.
  4. For å gjøre startpunktet til destinasjon og omvendt, klikk på Motsatt .

Tips: Du kan også skrive inn hjem eller jobb i feltene for veibeskrivelse hvis du ønsker å bruke en av disse som startpunkt eller destinasjon.

Løs problemer med visning av hjem og jobb i Maps

Før du kan bruke hjemme- og jobbadressen din i søk og veibeskrivelser, må du slå på «Nett- og appaktivitet». Hvis disse adressene ikke vises i Maps, ser du hvordan du slår på Nett- og appaktivitet.